• Cinsellik
  • Beraber duş almak nasıl keyif verir

kizatasozu valla canım belki o zaman hamileyimdir diye yapamadım zaten yapamadım diye ağladım sonrada birdaha birlikte duş almadık eşim çok üzüldü ben ağlayınca

denizinanne güzel bir duş hazırlamak, banyoyu güzel kokularla doldur ve hoş bir şarkı açabilirsin Allah her daim güzel günler nasip etsin ❤️

denizinanne evet ya su daha kaygan yapar derseniz asla yapmaz 😂 ayıptır söylemesi sen zevk alınca zaten sulanıyorsun içine kolayca girebilir veya parmağıyla aralayabilir

denizinanne duşu bilmem ama havuzda manyak oluyo suyun kaldırma kuvvetiyle beraber kucağa daha kolay alınıyo ama bu posttan sonra bende yapmayı planlıyorum duşta

nur000 Af buyurun havuzda boşalma işlemi nasıl oluyo prezervatif fln mı ? öyle bir anda ayarlamak fln 🤭😂

denizinanne canım duş çok güzel ayrı bir zevki var yani eğer ki eşin duşta iken sen seni rahatız etmeyecek sekilde gecelikle gir ıslanınca eşin çıkarsın çünkü üstünde islanan gecelik vs çok hoş duruyor 🔥

denizinanne bence sen ağladın diye üzüldü istesede istemiyor gibi davranıyoe senş incitmemek için . Sen istiyorsan eğer istediğini göster duşta hareketlerinle duruşunla tavırlarınla ki adamda bu duş olayı travmaya dönmesin diye bacımsu😘😘

perimasali802_ bak sana şöyle söyliyim buraya takılalı daha çok yeni oluyor ama bana kendimi , kadınlığımı hatırlattınız çok teşekkür ediyorum size gitme boşver kafamız dagılıyor işte deşarj oluyoruz bence en iyi psikolog bile şu kadar merhem olamaz🤭🤭🤭