• Cinsellik
  • Beraber duş almak nasıl keyif verir

denizinanne bence sen ağladın diye üzüldü istesede istemiyor gibi davranıyoe senş incitmemek için . Sen istiyorsan eğer istediğini göster duşta hareketlerinle duruşunla tavırlarınla ki adamda bu duş olayı travmaya dönmesin diye bacımsu😘😘

perimasali802_ bak sana şöyle söyliyim buraya takılalı daha çok yeni oluyor ama bana kendimi , kadınlığımı hatırlattınız çok teşekkür ediyorum size gitme boşver kafamız dagılıyor işte deşarj oluyoruz bence en iyi psikolog bile şu kadar merhem olamaz🤭🤭🤭

373738 olabilir çünkü önceden öğlen işte fırsat bulurdu 1 saat gelirdi eve duşa girerdik maalesef ben ağlayınca birdaha girmedik birde eşim hormonal sıkıntı yaşadı tedavi olucak ben döndüğüm zaman eskisi gibi birbirimizi isteyelim istiyorum

denizinanne belki ıslanıyorsun ama suyla gidiyor? Olmadı bak şöyle güzel sıcak su olsun etraf tamamen buharlaşınca ilişkiye girin ondan sonra suyu düzelt öyle suyun altında devam edersiniz aşkım

Buharlı bir hava, mumlar, loş ışınlar tek tük ve hoş bir şarkı ❤️‍🔥🔥🙈

denizinanne duşa girmeden onu istediğini belli et girerken dudağından öpmeye başla sonra hadi dus al devam ederz faln de girince de arkasından sexy camasir giy sırtına kopuk yapaym falan de eğer hala geri duruyorsa islanmaya çalış önünde soyun sonra yaklas yavaşça falan olur o iş 🔥🫶🏻

TombulHatun, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.