linosko _OceanLove bak bakalım orada günah mı diyor çok büyük günah mı diyor sen cevap verirken çok büyük günah bilmiyorsan araştır öğren dedin ya kendi attigini oku bakalım çok büyük günah mı yazıyor
Usnac95 _OceanLove Başka ne için yapılır bu iş 😂 Attığınız yazı çok saçma, hem zevk için günah diyor hem zina yapmamak için günah değil diyor. Zaten zina yapmamak için yapıyor herkes 🙄
_OceanLove Usnac95 hayır öyle kast etmiyor eğer çok fazla azgınlaşmışsan ve zinaya yöneliyorsan o zaman caizdir ama hiç bir şey ortada yokken kendi zevkin yani nefsine yenik düşüp yapıyorsan haram sayılıyor
perimasali802_ linosko aslında ikinizde aynisini söylüyorsunuz ama düşünce ve sizin yaşadığınız ortama gore farklılık gösteriyor o yüzden burda birbirinizi kırmaya gerek yok ♥️
linosko perimasali802_ Pericim günah olduğunu tartışmıyorum ısrarla büyük günah demesi sıkıntı birde kalkıp benim başka postta lafımı yapması hiç hoş şeyler değil 😉
perimasali802_ linosko anladım ben ikinizde evt büyük günahlar arasında degil Kötü düşünmemestir emin ol orda bana yazdi