Elmasekeri bubenimoykum instagramım yok hiç te kullanmadım ama çok doğru söylüyorsun tik tok belası dururken neden instagram veya whattsap çok saçma 🙄🤔
mlksrdl Etipetito evet canım sağol kız öyle bı boşluğa düştüm ki tövbe tövbe 🤣🤣🤣🤣 influncer değilim ama nasıl alismissam🤣🤣🤣🤣🤣
kizatasozu Etipetito vallami kapandığında beri girmiyorum girdikten sonra açıldığını öğrendim yokluğu hiç sorun değildi aslında benim için. Kız daha dün wp kapanicak diyolardi bugün ne oluyo anlamadim
Elmasekeri perimasali802_ ay yeteeeeer 🤣🤣 Ben senin yerine bağırdım canım. Herkesin dilinde bir instagram Çok büyütülüyor bence bu yaaa🙄🙄
Elmasekeri perimasali802_ öyle tabi aşkım alt tarafı bir sosyal medyaydı bu ne ara tüm hayat orda yaşanmaya başlandı bakaana mi kaç gün gitti millet çılgına döndü 🙄🙄😆 Ne demek bebeğim her zaman itinayla isyan edilir 😆😆😋😂😂🤣
Etipetito kizatasozu Instagram tmmda wpyi ellemesinler arkadaş 😂😂 Onu neden kapatacaklarmış ki ben baktım internetten whatsapın kapanacağı ile ilgili hiç bişey yoktu