Edepyahu Frenchoje ay sorma beni anlatmışsın benimde ilk sevgilimde yaşadım ama asıl.komik olanı tipsiz masina rağmen çıktık 1 sene ve nasılsa çocukluk aşkı hala sever beni bilirim 😀 okuldan kaçıp buluşmaya gittik grup halinde lisedeyim bu arada oda arkadaşıyla gelmiş ama nasıl tipsiz çocuğun zaten bizde prenses değiliz sümüklü haller işte neyse beni sordu kızlarda beni attı öne neyse gittik çay içmeye çarşıya benim knkalarda fena biri dedi iyy kulakları çok pis ama nasıl gülüyoruz çocuklarla dalga geçiyoruz paraları da yok gariplerin sonra ne hikmetse 1 sene çıktık sonra aklım erdikce begenmedim çokta iyi çocuktu az cabalamadi büyüdüm genç kız oldum sevdim başkalarını hep bekledi bir ümit ayriyken bile doğumgünumu kutladı birde içime oturmuştur. Çocukluk askıya işte annesine nasıl anlattiysa bana gel annem seni bir kere görsün merak ediyor demişti o zman bostum tabi gittim eski bir dost gibi gezdik eğlendik sonra ayrıldık birdaha da hiç görmedim haber almadım geçen kankamaesaj atmış yine lise arkadaşım hala konuşuruz samimiyiz demiş sana para vereyim çocuğuna benden hediye all yaaa gözyaşım pıt oda kabul etmez ben senin yerine alırım demiş böyle hahahaa ah gençlik cahilik
Frenchoje Edepyahu yaa ☺️ İyi kalpli biriymiş ama seninki. Kız o zamanlar bu çocuğun telefonunda kız isimleri Ayşe, Ayse1,Ayşe2 diye gidiyordu ve rehberin sonu yoktu sen düşün 🤣 bana kendisi göstermişti niye gösterdiyse 🤣
Cemrerana Frenchoje ahahha sorma ya insan hala alışamıyor eşim hep dalga geçer evden çıkarken aman çocuğu unutmada 😅
Cemrerana Canemin_1 aman yok kızz benm çok zor oldu doğumum sezaryen bide inan aklım başka yerde değild 😂