• Muhabbet
  • Eşiniz sizi gördüğünde ilk ne söyledi?

373738 biz birbirimizi en son çocukken görmüştük karşısına geçip çocuk gibi beni hatırladın mı demiştim alık alık bakıp evet demişti 😂

373738 amcamlarin komsusuydu düğünde karşılaştık ve bn gorumcemle onu nişanlı sanmıştım( dans falan etmişlerdi) bana bakıp gülüyordu bnde kuzenime ay ne utanmaz nişanlısının yanında bana gülüyor demiştim kuzenim gorumceme söylemiş oda abisine abiside dur bn onu bi alayım da görsün utanmazligi demişti😂😂 bn utandım tabi bu durumda😀

373738 peşimden çok koştuğu için asla pes etmiyecem ve sonunda bana evet diyeceksin dedi evet dedim 6 yildirda evliyiz 😂

373738 valla bende ben asla aşık olmam sana demiştim şimdi körkütük aşıgım hala adama

373738 görücü usulü olduğu için sabah ailesi akşam kendi geldi tanışmaya işte bizi baş başa bıraktılar eşim içinden “Saçı gözü çok güzel, birde beyaz tenli ben bunu kaymak niyetine yerim” demiş 🤣🤣❤️biz evlendikten sonra ben hep sorardım ne düşündün benim hakkımda duyduğumda hiç inanamamıştım ama o yüz ifadesi ciddiyim dediğinde kahkahaya boğuldum

373738 eşim, ilk gördüğümde hissetmiştim evleneceğimizi kime seni anlattıysam da evlenicem onunla dedim ,demişti . Bir de ne kadar hanım bi kız bu diye düşünmüş 😁 (öyleyimdir 😜)

373738 ben eşimin marketinde çalışıyordum eşim de o zamanlar askerdi hiç görmedim askerden gelmiş muhasebeci demiş ki markette bir kız var tam senlik eşim de abi git işine bak ya demiş sonra benim olduğum şubeye müdür olarak geldi 9 ay sonra konuşmaya başladık 😂😂😂 9 yıllık evliyiz

373738 biz görücü usülü gibi tanıştık. Normal sohbet ettik ama eve gidince annesine ben aşkımı buldum demiş zaten 1 ay sonra da evlenme teklifi etti

enerciiiii bayağı bildiğin sözden bir gün önce öğrendik zaten hepimiz şok olduk bayağı kıyamet koptu