Eşiniz sizi gördüğünde ilk ne söyledi?
373738 amcamlarin komsusuydu düğünde karşılaştık ve bn gorumcemle onu nişanlı sanmıştım( dans falan etmişlerdi) bana bakıp gülüyordu bnde kuzenime ay ne utanmaz nişanlısının yanında bana gülüyor demiştim kuzenim gorumceme söylemiş oda abisine abiside dur bn onu bi alayım da görsün utanmazligi demişti😂😂 bn utandım tabi bu durumda😀
373738 bu kız çok küçük demiş dkdkdkkd
373738 valla bende ben asla aşık olmam sana demiştim şimdi körkütük aşıgım hala adama
- Düzenlendi
373738 görücü usulü olduğu için sabah ailesi akşam kendi geldi tanışmaya işte bizi baş başa bıraktılar eşim içinden “Saçı gözü çok güzel, birde beyaz tenli ben bunu kaymak niyetine yerim” demiş 🤣🤣❤️biz evlendikten sonra ben hep sorardım ne düşündün benim hakkımda duyduğumda hiç inanamamıştım ama o yüz ifadesi ciddiyim dediğinde kahkahaya boğuldum
373738 biz görücü usülü gibi tanıştık. Normal sohbet ettik ama eve gidince annesine ben aşkımı buldum demiş zaten 1 ay sonra da evlenme teklifi etti
maryjane neeeee
Beni görünce bu kiz bana bakmaz ama bakarsa kesin alirim demis
Me: baktı 😂😂
maryjane nasıl ya
Birmutlulukkutusu 🤣🤣🤣 bizimki görücü usulü olmasına rağmen beni gördüğünde gözü saçı çok güzel beyaz tenli kaymak niyetine yerim demiş 🤣🤣❤️
_OceanLove kiz bende tarifine uyuyom esim bana takilmasina beyaz peynir gibisin diyo 😂😂
buzdankalpler evet canım sözden bir gün önce öğrendik ve kıyamet koptu zaten
enerciiiii bayağı bildiğin sözden bir gün önce öğrendik zaten hepimiz şok olduk bayağı kıyamet koptu
373738 sosyal medyada tanıştık
maryjane aboo eşin sorun etmedi mi
perimasali802_ hahaha bir bakıma tabi her kuşun eti yenmez diyip nihaktan sonra etini yediren ben