• +18
  • Sexx 🔥Yansın geceler😂

İyi geceler kizlar eşimin aklını başından almak istiyorm sürekli yanımda yok lutfn bana yardımcı olun her konuda fikirlere açığım neler yapabilirim onun aklını almak için .Ve en merak ettiğim hangi kostümleri giyiyosunz yada giyiyo msunz o kostümlerle neler yapsm en etkili ne olur😂🙈

Prensessannemm evett ben aldım hemşire kostümü sabırsızlıkla kargoyu bekliyorum 😂 geçende vücut çorabı almıştım göğüs ve özel bölgesi açık ona çıldırıyor parçalıycam diyo sakın kaç para verdim diyorum 🤪🤪😂😂

Cemrerana Özel oluck ama nsl bı şey yapmayı düşünüyosn hemşire kostümüyle mesala bn tavşan kostümü istiyorm çok güzel ama onu giyicm nsl bsy yapicm bilmiyorm da😂🙈

Prensessannemm hayat kadınları gibi giyin çok aşırı topuklu boylar varya ince onlardan aldım ben file çorap deri etek üste de avangard bi bluz dekolte ağır makyaj falan saçlar başlar eşim kafayı yiyor 😁

Prensessannemm hmm bak güzel bi duş al özgüven tavan olsun saçlarını çok kurutma hafif ıslak olsun ben mini tül bi elbise altına bilekten bağlanan bi topuuklu giymiştim ama sen istediğini giy yani saçların açık kalsın odaya geç ( the time of our lives) şarkısını muhakkak aç eşini çağır yatağa itekle kendini şarkıya bırak dans et yavaş yavaş muhtemelen yatağın ucunda oturur pozisyonda olacaktır kafasını kendine yaklaştır ama değdirme dansa devam et sonra yaklaşacaktır dudağından öp ve tekrar itekle yatsın 🔥 çık üstüne gerisi onda sen karışma 😁😁😁

Prensessannemm ya öncesinde masaj falan tam kıvama gelince sevişme bebek yağıyla çok zevk alıyor özellikle orasına masaj yapınca 🙈