Rouge Mommy12 ya beni bilen biri🤗💕tesekkür ederim aslında nasıl bu konuda birden düsüncem degişti bilmiyorum hala korkularım var arada pismanlık geliyor ama sonra bisey oluyor yine bebek istiyorum hazır böyleyken fikrim degişmeden olsun dedim bakalım olursa olur olmazsa bu konuyu tekrar askıya alabilirim
Mommy12 Rouge inşallah en hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı bir bebek gelir. O endişeler doğsa bile oluyor hatta büyütürken de. Annelik böyle bişey. Ama dünyada herşey kenara evlat bir yana 🩵 umarım sen de evlat isteyen herkes de bu güzel duyguyu tadar 🌺
Rouge Zamansiz_ haber vermeye geldim olmadı🥲regl oldum bugün ve bebek konusunu askıya aldım eskisi gibi korunmaya istememeye devam 🙃neyse olumlu bakalım bir süre daha rahat rahat takılıp keyfime bakabilicem kafamı eseni yapabilicem 😂
Goat Rouge Aaaa tüh yaaa neyse bidahakine artık zaten bu ilk denemelikti. Hayır ama ne askıya alması ne korunması😮evrene pozitif enerji hadi hep birlikte bebek isteriz bebek isteriz. Hemde böyle süslü püslü kıvır saçlı pembe beyaz kiraz dudaklı bi kız bebek ☺ bidahaki ay inşallahhh evet evet
Mommy12 Rouge Aa neden hemen pes etmek 🤗 Eğer bebişin uysal bir bebek olursa yine kafana göre herşeyi yapabilirsin gezebilirsin. Benimki çok fena mesela canı sağ olsun. Ama anne karnından beri ülke ülke şehir şehir geziyorum. Keyfimden olamam. Öyle de fırlama böyle de. Ömrüm evde geçemez sonuçta ☺️ İnşallah en güzel zamanda nasip olur🩵
xyzem Rouge yaa hep diyorlar ya takmadığım zamanda oldu diye korunmayı da bırak düşünmeyi de istersen gem sürpriz gibi olur hemde stressiz daha kolay olur Keşke benim yumurtalıkta kendini senin gibi ağırdan satsaydı ya sperm yumurtaya koşar benimki sperme koştu evlendikten 20 gün sonra bambam😂😂
Zamansiz_ Rouge ahh rougee senin icin en hayirlisi olsun cicegim umutsuz olma belki senin icin zamani vardir oyle pes edemezsin rabbim gonlundekini nasip etsin❤️🌷🫂
Rouge Goat ya yicemm 🥹💕teşekkür ederim ama bir daha hevesimin kırılmasını kaldıramam zaten demiştim olursa olsun olmazsa bu konu yüzünden kafayı yemek yerine komple kaldıracam bir süreliğine baska seylere odaklanıcam diye
Rouge Mommy12 ben herseye hazırdım hazırlamıstım kendimi zorluk konusuda eşim var ailem var olmadı yardımcıyla halledilirdi hic olmadı sen gibi güclü istekli olumlu olduktan sonra hersey olurdu ama ne yapalım tekrar 1 ay boyunca acaba mı diye bekleyemeyecegimden erteledim çok teşekkür ederim konusman olumlu enerjin tatlı dilin insana cok iyi geliyor goat gibi iyiki yazdınız ❤️
Mommy12 Rouge ya ne demek 🌺 önemli olan zaten anne adayının mental olarak hazır olması, baba adayı da hazırsa tamamlanır bu istek gerçeğe dönüşür. İnşallah en hazır olduğunda en güzel zamanda hiç beklemek zorunda kalmadan olur👼
Rouge xyzem işte bende plansız hic bisey sevmiyorum takıntılıyım biraz mesela çocuga kendimi planlamıstım ve ona gore hareket ediyordum olmadı şimdi baska planlar yaptım ve ben o sürecin içindeyken birden hamilelik olursa içinde olduğum planlar yarım kalır bende bundan hic hoslanmam en iyisi korunmaya devam sonra yine hazır olduğumda deneriz 🥲
baileys Rouge hayatımda böyle saçma çocuk planlaması ertelemesi duymadım. Şuan olmuyorsa, istediğin zaman olacağı ne malum ? Denersin zamanla olur belki olmaz, senin plancı olduğunu beyninden başka hiç bir organ bilmez, mesela: rahim