Kullanan veya cevresinde kullanan varmı kızlar,dayımın eşi bir güzel övdüki Allah var bayada zayıflamış cıtı pıtı olmuş,o cayla 30 kg verdim dedi,gaza geldim bnde sipariş ettim umarım yararını görürüm,birde pazartesi diyrtisyene gidecem ondanda bir aylık bir diyet listesi yapacam,güncel kilom 76 ama vicudumda yag oranı yüksekmiş ve bende yumurta tembelligi oluşmuş bu yüzden hamile kalamıyormuşum (polikistik over sendromu) doktor bana en az 15 kg vermen lazım dedi🥹🥹 ve aynı anda ilaç verdi degerlerin normale döner kilo verince hamilede kalırsın dedi 🥹🥹

prenses90 bende 74 kiloyum acil 15 kg vermem gerekiyor yarın diyete başlıyorum . Spora da gidiyorum zaten bende de doktor var dedi poliksitij inşallah hamile kalırım bende

prenses90 çayla ilgili bilgim yok ama ablam bir kahve içti çok kötü şeyler yaşadık . Psikolojik gitti yani zor toparladı şikayetçi oldular. Bence sağlıklı şekilde zayıflasan daha iyi olur

yavuzzzzzz yaaa sende demi aynı problem var, şuan adını getiremiyorum bir deger var 1,5 ile 2,5 olması gerekirken bnde 11,5 çıkmış yani kaç katı🥹,bu degerin düzelmesinin tek çözümü kilo vermek dedi jinekolog bana,birde bir hap yazmış adet düzensizligim için üstünde hormon hapı yazıyor

yavuzzzzzz bilmiyorum dayımın eşi teyzemin kızı be gelini kullanmışlar ciddi kilolar vermişler,ve yan etkisi yok diyor sadece agızda kuruluk yapıyor o yüzden çok su içiriyor,hatta adet düzensizliği o pilikistik over sendromu fln hepsini düzene sokuyor dedi bana baya dil döktü bana al pişman olmassın fln en son dedim tmm sipariş ver banada

prenses90 ben bütün testleri yaptırdım hiçbişry çıkmadı sadece ultrasonda çok az ufak miyomlar var zayıfla geçer dedi . İlaç falan vermedi sadece enfeksiyon crp kanımda 5.5 çıkıyor sürekli onun dışında hormonlar normal sadece adet çok oluyorum

yavuzzzzzz bndeki yumurta tembelliği, en son olmadı aşılama ile hamile kalırsın dedi bana,ama günümüz kalmadı cumartesi dönüyoruz,o yüzden o zaman ilaç verim ve birazda azım et zayıfla baktın kendiliginden hamile kaldın,olmassa yumurtalıgımı olgunlaştırıp catlatıp ve diceklerki 36 saat sonra ilişkiye gir bu şekil de hamile kalacakmışım,umarım bütün bunlara gerek kalmaz, senin içinde kendim içinde dua edicem

prenses90 teşekkür ederim canım bende sana dua edeceğim inşallah güzel haberlerle geliriz . Bende evime döndüğümde inşallah deneyeceğim biraz zayıflayayım aile evinde 😅

kaardelen bir bsyan satıyormuş ondan sipariş verdi,ama baktım trendyoldada varmış,saglık bakanlığı onaylı bir detoks cayıymış☺️

engin dayımın eşi bir bir bayan sstıcıdan sipariş etti,ama trendyoldada var ordan edebilirsiniz

prenses90 pcos bende de vardı 2 sene ugrastk olmadi d vitamini +hayit otu+folik asit biraz yüksek dozda kullanmistim ilk aydan hamile kaldım (6 kilo vermiştim 1 ayda ) Filtre kahve sabahları ac karna 2 gibi kahvaltı en son 6 da kesiyordum yemeyi bitki cay kahve iciyordm 6 dan sonra

prenses90 bende 8 ay denedim çatlatma iğnesini çok agri yapıyordu ilişkiye gir diyor ama asla giremiyordm zaten mecbur olunca eşin de bosalamiyor falan çok sorun çıkıyor gayet rahat hareket et dinlenme ver kendine bir ay bak hamile kalacaksin eminim ama çok kilon varsa ilk iş zayıflama her gün aynı saatte çık 1 saat hafif tempo yürü

kanlibela evet canım banada doktor dedi biraz kilo ver bak nasıl düzeliyor hormonların,benim aşırı kilom yok aslında ama vicudumdaki yağ oranı çok fazlaymış özellikle iç karın kısmımda oda yumurta tembelliği yapıyormuş,pazartesi diyetisyene gidicem bir aylık bir liste isticem birde işte daha çok yagdan kaybedebilecegim bir liste olsunki ona göre vicud yaksın, bir hafta sona dönüyorum tatilden döner dönmez rutini oluşturacam,şuan tatilfe pek mümkün olmicagı için dönünce başlıcam diyet artı detoks çayı 1 ayda bakalım ne kdr gidecek ☺️

kanlibela süreci bilmiyorum ama bnde dua ediyorum onlara gerek kalmadan hamile kalırım inşallah,zaten hep bir 60 kg düşme istegim vardı belki buda ona vesile olur,çünkü doktor dedi bu senin ilerin içinde önemli şeker yüksek tansiyon bir çok rahatsızlıklara zemin hazırlıyor böyle asırı yaglanma ve kilo