prenses90 canim ilk gebelikte 96 ile hamile kaldım polikistik over sendromu+insülin direnci ile Allah nasip ederse her türlü oluyor yani böyle zayıflama çayları birden kilo verdirip sonra geriye daha fazlasını almaya sebep oluyor ayrıca karaciğerin de bir sıkıntı varsa kullanmamak gerekiyor Allah korusun haberler de kaç kere çıktı zayıflama çayı içip ölenleri ne güzel diyetisyene gidiyormussun diyetisyen eşliğinde yağdan yakarak ver fazla kilonu

prenses90 ay inşallah kuzum rabbim nasip etsin inşallah 🌸🤲
    Çayı deneyen varmi bilmiyorum ya bnce en sağlıklısi diyet diye düşünüyorum

Lovely_00 haklısın ama irademi koruyamıyorum diyette hemen pes ediyorum 🥹 bu bir nevi detox çayıymış diyrtle birlikte uygulicam daha hızlı verebilmek için,dedigin gibi Rabbim nasip ederse herşekilde ediyor ama bir buçuk sene oldu olmuyor ne yaptımsa

perimasali802_ inşallah kuzum bizde kullananlar var onların ısrarı ile sipariş verdim zaten,birde dayımın eşi baya zayıflamış onu görmesem bu kdr inanmam çünkü daha önce bir kaç kez başka çaylar sipariş ettim sonu hüsran

prenses90 yok kulaniyorum hala almadım şuan adet olduğum için siskinligim var sadece ama içiyorum yinede istahimi kesiyor

HurremSultan benim aldıgım çay afet olunca ara verilmeli adet bitince geri içmelisin inşallah bende veririm ☺️ iyi gaza geldim bakalım diyetisyen ne dicek yarın

prenses90 ben ilk günler ilaca alışana kadar Dukan birası içtim çünkü midem aşırı büyümüştü hissediyordum yani karnım kocaman olmuştu

HurremSultan dükkan birasını brn içememiştim tadı hiç bana göre degildi🥹 zaten yrmegi kesince gün ve gün mide çekiliyor küçülüyor kuzum biraz iradeli olmak lazım,bnde o irade çok yoktu ama söz konusu bebek olunca farklı oluyor