Selamlar kizlar pazartesi gunu rahim filmi cektirdim anestezili kanamam pazartesiden bu saate kadar kanamam oldu simdi azaldi ama az once tuvaletimi yaptiktan sonra et parcasi gibi bisey cikti kopkoyu bu nedendir acaba uzun zamandir cocuk bekliyoruz nasip olmadi bu rahim filmini cektirenlerden olumlu yorumlar okudum umutluyum bu ay Allahim herkezin kucagini bos birakmasin

Rahim flimi için bir fikrim yok ama o et parçası dediğiniz şey rahim içinde biriken kan yani kan pıhtısı kanamanız da varmış zaten endişe edilecek bir durum değil kendimden biliyorum ben çok düşüyorum kan parçaları. Allah duanızı kabul etsin inşallah. Rabbim hayırlsını versin 🌸

cocomadame cnm bende cekktırdım normal gelmesi hatta benım baya uzun sürmüştü kab pıhtısı korkulacak birsey değil merak etme biz bır sene ugrastık hamıle kalamadım eşimde sperm testi yaptırdı ondada sorun cıkmadı rahım filmi cekıldıkten 1 ay sonra hamıle kaldım🙈 sadece stres yapmayın ve herseyı oluruna bırakın rabbım bilir zmanını allahım evlat isteyen kımsenın kucagını boş bırakmasın hayırlısı ıle inşallah kalırsınız hamıle dualarım seninle..

cocomadame hayırlı zamanda rabbim mucizesini vericek sizede bende rahim filmi çektirecektim o ay hamile kaldığımı öğrendim umudunu kaybetme asla ve kafanı rahat tut psikoloji çok önemliymiş bu süreçte onu anladım

Ben çektirdim çektirdikten iki gün sonra hamile kalmışım kızım 3 aylık oldu

Mera3939 cok saol canim umut oluyorsunuz bana masallah ki hamile kalmissiniz Allahim anali babali buyutsun

dskran cok haklisin canim rahat birakmak lazim insan kendini ama iste olmuyor peki rahim filmden kac gun sonra iliskiye basladiniz neler yaptiniz eger bi sakincasi yoksa

Mirayzade Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim rahim filmden uc gun sonra nasil hamile kaldiniz onu anliyamadim ben pazartesi cekildim tuplerimde acik sorun yokmus o gunden bu zamana kanamam oldu az once bitti gibiydi bizde esimle degerlendirdik bakalim hayirlisi olsun

Arkadaslar bir sorum olacakti benim yumurta tembelligim var rahim filmi cektirdim acaba etkisi olurmu lutfen bilginiz varsa cevap verin

cocomadame ben rahim filmi hiç çektirmedim çektirmeye karar verdiğim ay hamile kaldım doktor yönlendirir eğer çektirirsen allah gönlüne göre versin inşallah