buzdankalpler romeonunjulieti kızla ilgili herhangi bir bilgin varsa polise söylediğinde bulurlar. Bu yaşta bir adamın 17 yaşında biriyle olması suç. İfade verirken söylemiş miydin?
373738 romeonunjulieti yan dükkanların kamera kayıtları olur yada o sokakta kamera olabilir onlardan rica edebilirsin yada polise onlara bakın diyebilirsin
enerciiiii romeonunjulieti elbette atlatacaksın şukret ki biyle bir pislikten kurtuldun Rabbim karsina cikardi geçmeyen şey mi var bu dünyada ailen ne dedi peki napiyorsun şu an
HurremSultan romeonunjulieti Allah kalbine ferahlık versin canım. Senin kıymetini bilmeyen utansın bak o adam senden hellalik almadan can vermesin inşallah sürünsün adı kopek
buzdankalpler enerciiiii darp raporu varken bebeği alamazlar. Şiddet eğilimi olan birine asla verilmez
ladymomm romeonunjulieti Senin için çok üzüldüm, bundan sonraki hayatın daha huzurlu ve mutlu geçer inşallah 🙏🏻 Yaşadığın şeyler kolay değil ama güçlü ol. Şu an ne durumdasın, nasılsın? 🥺
usengecanne romeonunjulieti Tüh Allah belasını versin darp raporunu al kuzum burnundan gitil fiyil getir ben olsam o kızıda bulur bir meydan dayagı atardım
buzdankalpler usengecanne ben olsam kızı bulur ama meydan dayağı atmazdım. Evine gider ailesine söylerdim bağıra bağıra benim kocamla birlikteymiş ben boşanıyorum kızınızla evlendirin derdim ki tüm mahalle duysun
enerciiiii romeonunjulieti Allahın cezası herif cocugunu bile gözden çıkarmış sakın uzme kendini askim böyle biri için kendinle ve cocugunla ilgilen
romeonunjulieti buzdankalpler kız elimden kaçtı serefsiz kocam öyle sıkı tuttu ki kıza dokunamadim bile sonra kaçtı zaten ailesini nasıl bulacaktım ikisinde bokunda bogulsun inşallah