Usnac95 HurremSultan Aramızda 14 yaş var falan demişti, anlaşıyoruz demişti. İnsanoğlu işte güven olmuyor Ayrıca kim bilir adam kaç yaşında, 17 yaşında kızla birlikte 😢
enerciiiii HurremSultan Allah böylelerinin belasını versin ne diyim o kadar üzülüyorum ki başıma ağrı girdi resmen hiç bir kadın hak etmiyor bunu o bütün gun çocukla evinde ilgilensin seni.memnun etmeye çalışsın sende kalk böyle yap ne diyim gerçi yapsan da bir bunlara yapmasan da ne yapacağımızı da şaşırdık artık
moncherie Allah onun bin belasini versin ya, onun da o kasarinda inşallah, o kasar a inşallah yasattigini yaşamadan ölmez
373738 Ayy allahımm bunedir yaa pislik herife bak sen yaa eline gözüne dursun asla geri adım atma canım o seni gözünden çıkarmış zaten sana vurmakla o kızı korumakla
2minnosannesi romeonunjulieti onu apar topar karakola cagiriyolar gitmezse ekip arabasında arka kisima aliyolar seninle birlikte aile içi şiddet bürosuna gidiyorsunuz orda dilekçe doldurup ifade verip şikayetçi oluyorsun sikayetci olmayıp sadece uzaklaştırma da alabiliyorsun ama sen sikayetci ol darp raporunu zaten polislerle alıyorsun dosyana ekletiyolar her haftanın bir günü seni imzaya cagiriyolar yada gizli adresteysen kendileri geliyor 1 tek o polisle hiç korkma gerekirse ek destek veriyorlar o sana yaklaştığı anda kadese bas ve kesinlikle kardes indir evdeki değerli eşyalarını al Allah yardımcın olsun
Usnac95 romeonunjulieti Aşkım seninde yaşın küçük be yavrum ya. Bu yaşta okuyacak yerde ne işin olur evlilikle falan 😢 Bir an önce ayrıl da, ailen yanında olur mu, nasıl yapacaksın şimdi. Yaşın çok küçük kendine daha aklı başında bir şekilde yeni hayat kurarsın inşallah
usengecanne romeonunjulieti Tüh Allah belasını versin darp raporunu al kuzum burnundan gitil fiyil getir ben olsam o kızıda bulur bir meydan dayagı atardım
Lovely_00 romeonunjulieti valla inanamıyorum Allah bildiği gibi yapsın yüzünü de gördüm şerefsiz haksız olduğu yerde sana nasıl el kaldırabilir elleri kırılsın mutluluğu onda bulmuşmus sen onun için neler yapmışsın onun yaptigina bak bok yesinler 😡😡
373738 enerciiiii nutkum tutuldu bide el kaldırmış utanmaz ya yaptıgının üstüne bide el kaldırmak nedir ya
Lovely_00 enerciiiii ay valla benim de içime öküz oturdu bu postu okuyunca hiç bir kadın hak etmez bunu bizler sahittik ya kocasını ne kadar seviyordu
enerciiiii romeonunjulieti en iyisini yaptın canım insan belki korkuyor belki tedirgin oluyor ilk baslarda ama geçiyor bizi haberdar et mutlaka süreçten aklım sende
enerciiiii Lovely_00 hak etmiyorlar askim hiç birsey hak etmiyorlar evlenmemek gerek aslında bu zaman da çünkü aldatmayan erkek binde bir
Lovely_00 enerciiiii Allah hidayet versin ne diyim pis nefislerine dur diyemiyorlar aldatmaya yöneliyorlar hemenn çok değişti devir
enerciiiii 373738 erkekler suçlu olduklarını bilince üste çıkmaya çalışıyorlar çünkü askim kendilerini haklı görüyorlar sürekli ya pişman olsa kaybetmekten korksa özür dilese hadi tamam dicem üstüne şiddet uygulamak çok başka birsey hayvanlık dicem de hayvanlara hakaret etmek istemiyorum