enerciiiii romeonunjulieti canim yaaa of Allah bildiği gibi yapsın of söylemek istediğim çok şey var keşke bir olup daha beter hale getirebilseyxik onu
kizatasozu romeonunjulieti inanamıyorum eli kırılsın sopayı alıp kafasını kirsaydin bunu yanlarına bırakma ve akıllı ol bence çekişmeli boşanın senden hemen boşanıp onla evlenicek ona istediğini verme ve iyi avukat bul donuna kadar al. Cnm benim çok çok üzüldüm ya
enerciiiii romeonunjulieti almalısın sonra pişman olursun al dünyayı dar et başına hem suçlu hem güçlü ya nasıl olabilir böyle birsey
HurremSultan romeonunjulieti inanamıyorum ya Allah kahrı perişan eylesin aldatan adamların çüku kopsun inşallah ya canım benim yapabileceğimiz birşey varmk
enerciiiii romeonunjulieti Elleri kırılsın inslh nefes alamıyorum şu an ya nefret ediyorum boyle şeylerden 😔
2minnosannesi romeonunjulieti ay inanamiyorum ya senin anlattiklarin ve bu yapılan eşin tam bir şeref yoksunuymus çok üzüldüm kesinlikle darp raporu al uzaklaştırma al
kizatasozu romeonunjulieti yazık yaa şimdiki gençler gerçekten çok tuhaf evli barkli adamlarla konusuyolar şok şey soylicemde aşkı alirim
enerciiiii romeonunjulieti seni gözden çıkarmış demek ki yoksa karsidakini savunmak yerine pişman olurdu umarım doğru karar verirsin
kizatasozu enerciiiii ya cidden ne dicemi bilmiyorum neden yanin neden git kendi denginle cik evlen yuva yıkanın yuvası olmaz ömür boyu bu yaşattığı ni yasasında anlasın ne pok yediğini sevilmeyi unutsun inslah
enerciiiii romeonunjulieti en iyisini yaptın canım insan belki korkuyor belki tedirgin oluyor ilk baslarda ama geçiyor bizi haberdar et mutlaka süreçten aklım sende
Elmasekeri romeonunjulieti çok iyi yapmışsin canım sakın geri adım atma Allah’ından bulsun sürüm sürüm süründür donuna kadar al