kizatasozu romeonunjulieti yazık yaa şimdiki gençler gerçekten çok tuhaf evli barkli adamlarla konusuyolar şok şey soylicemde aşkı alirim
enerciiiii romeonunjulieti seni gözden çıkarmış demek ki yoksa karsidakini savunmak yerine pişman olurdu umarım doğru karar verirsin
kizatasozu enerciiiii ya cidden ne dicemi bilmiyorum neden yanin neden git kendi denginle cik evlen yuva yıkanın yuvası olmaz ömür boyu bu yaşattığı ni yasasında anlasın ne pok yediğini sevilmeyi unutsun inslah
enerciiiii romeonunjulieti en iyisini yaptın canım insan belki korkuyor belki tedirgin oluyor ilk baslarda ama geçiyor bizi haberdar et mutlaka süreçten aklım sende
Elmasekeri romeonunjulieti çok iyi yapmışsin canım sakın geri adım atma Allah’ından bulsun sürüm sürüm süründür donuna kadar al
Usnac95 HurremSultan Aramızda 14 yaş var falan demişti, anlaşıyoruz demişti. İnsanoğlu işte güven olmuyor Ayrıca kim bilir adam kaç yaşında, 17 yaşında kızla birlikte 😢
enerciiiii HurremSultan Allah böylelerinin belasını versin ne diyim o kadar üzülüyorum ki başıma ağrı girdi resmen hiç bir kadın hak etmiyor bunu o bütün gun çocukla evinde ilgilensin seni.memnun etmeye çalışsın sende kalk böyle yap ne diyim gerçi yapsan da bir bunlara yapmasan da ne yapacağımızı da şaşırdık artık
moncherie Allah onun bin belasini versin ya, onun da o kasarinda inşallah, o kasar a inşallah yasattigini yaşamadan ölmez
373738 Ayy allahımm bunedir yaa pislik herife bak sen yaa eline gözüne dursun asla geri adım atma canım o seni gözünden çıkarmış zaten sana vurmakla o kızı korumakla
2minnosannesi romeonunjulieti onu apar topar karakola cagiriyolar gitmezse ekip arabasında arka kisima aliyolar seninle birlikte aile içi şiddet bürosuna gidiyorsunuz orda dilekçe doldurup ifade verip şikayetçi oluyorsun sikayetci olmayıp sadece uzaklaştırma da alabiliyorsun ama sen sikayetci ol darp raporunu zaten polislerle alıyorsun dosyana ekletiyolar her haftanın bir günü seni imzaya cagiriyolar yada gizli adresteysen kendileri geliyor 1 tek o polisle hiç korkma gerekirse ek destek veriyorlar o sana yaklaştığı anda kadese bas ve kesinlikle kardes indir evdeki değerli eşyalarını al Allah yardımcın olsun