HurremSultan perimasali802_ yok cidden ben çok tartıştım😂😂😂 eşim böyle değildi ben varımı yogumu verdim 😂😂😂
HurremSultan perimasali802_ dövüş tüm 😂😂😂 gece sabahlara kadar bunuu mu konuşmadım işlere mi geç göndermedim yemekleri mi zehir etmedimmmm
HurremSultan perimasali802_ yaaa ben bir kere geliyorum hayata bı zevkimiz var onu da bi erkoya harcatmam😂😂😂
perimasali802_ HurremSultan kizim sen gerçekten delisin heee 😂 Sen erkeğinin zor şartlarda aldin harcatmazsin zaten 🤣 Kadin dediğin yönetir sekste 🔥
HurremSultan perimasali802_ Peri ah periiii😂😂😂🔥🔥 senin kocan da seni dinlemeseydi sende eline alirdinn ipleri😁😁😁😁 Birde yaşımız da küçük bizi yönetmeye çalışıyorlar ay hosttt😂😂😂
perimasali802_ HurremSultan yatakta dinler ama öbür türlü asla dinlemez emin ol bir lafimi iki kelime ile söylüyorum ancak anlıyor ve sonra pişman oluyor haklıydın diyor ve üstüne yine aynı şaşmaz 😂 Kendilerini yönetsinler bir zahmet şahsen eski ben değilim
HurremSultan perimasali802_ valla ben yataktan bahsediyorum aksi zaten beni dinlemek zorunda bana sormadan hicbirsey yapmaz🥰😁 ben kendimi bildim.bileli öyleyim herkez herşeyi bana sorar öyle yapardkdkkdkd
perimasali802_ HurremSultan dediğim dedik sivri dillim 💗 Eşim yapar akli var yani bir zahmet koca adam 😂
HurremSultan perimasali802_ 😁😁😁 kanka seni yerim Benimki illla bana soracak kaynanamlar da öyle dkdkkdm