HurremSultan perimasali802_ dövüş tüm 😂😂😂 gece sabahlara kadar bunuu mu konuşmadım işlere mi geç göndermedim yemekleri mi zehir etmedimmmm
HurremSultan perimasali802_ yaaa ben bir kere geliyorum hayata bı zevkimiz var onu da bi erkoya harcatmam😂😂😂
perimasali802_ HurremSultan kizim sen gerçekten delisin heee 😂 Sen erkeğinin zor şartlarda aldin harcatmazsin zaten 🤣 Kadin dediğin yönetir sekste 🔥
HurremSultan perimasali802_ Peri ah periiii😂😂😂🔥🔥 senin kocan da seni dinlemeseydi sende eline alirdinn ipleri😁😁😁😁 Birde yaşımız da küçük bizi yönetmeye çalışıyorlar ay hosttt😂😂😂
perimasali802_ HurremSultan yatakta dinler ama öbür türlü asla dinlemez emin ol bir lafimi iki kelime ile söylüyorum ancak anlıyor ve sonra pişman oluyor haklıydın diyor ve üstüne yine aynı şaşmaz 😂 Kendilerini yönetsinler bir zahmet şahsen eski ben değilim
HurremSultan perimasali802_ valla ben yataktan bahsediyorum aksi zaten beni dinlemek zorunda bana sormadan hicbirsey yapmaz🥰😁 ben kendimi bildim.bileli öyleyim herkez herşeyi bana sorar öyle yapardkdkkdkd
perimasali802_ HurremSultan dediğim dedik sivri dillim 💗 Eşim yapar akli var yani bir zahmet koca adam 😂
HurremSultan perimasali802_ 😁😁😁 kanka seni yerim Benimki illla bana soracak kaynanamlar da öyle dkdkkdm
hzrn1 Angellove2010 arkadaşım 13 yıldır evli daha bu sene kendini kesvetti zevk noktalarını ne istediğini ilişkide yani ondan önce dümdüz eşi istyr yapıyor aynı kinuda eside gelişti tabiki daha daha iyiler
nilsu Angellove2010 asıl faktör nedir onu bulsan. Burda kıyas yaparak çözüm bulamazsın. İlişki dinamiği kişiye özeldir. Sorun varsa sendemi esindemi. Neden kaynaklanıyor diye bulup çözüm üretmen lazım.