Selam kızlar son 1 haftadır eşme tahammül edemiyorum lanet olsun niye evlendim bu adamla hayatımı zehir ettim işten gelir yemek yer öküz gibi uznır telefon bakar iki çocukla psikolojim bozuldu biraz yardıma ihtiyacım var ama yok çocuklarla ilgilenmez gelir 10 dk ilgilenir tamam kahve yaparım içer hayvan gibi tamam az önce sinirlendim gittim gardrobumu düzenledim 1 buçuk saat onla uğraştım içeri geldim hala telefon o kadar dalıyor ki yokluğumu bile unuttu bende sinirlendim tavır yaptım kendi şarzı bitmiş benim telefona dadanmış bırak ver şu telefonumu dedim bağırdı ne oluyor sana diye bende elindeki telefona sor ne oluyor diye dedim regl da olmadım 11. Gün oldu 2 gün erken gebelik testi yaptım bişe çıkmadı ondan önce yaptım yine çıkmadı olmayınca da hormonlar tavan yapıyor çocuklara kızıyorum bağırma lan lanet diyor bana bende sen gel bak bütün gün diyorum herşeyden soğudum gebersem de kurtulsam cahilik evlendim hayırsızla
Hayattan soğudum 😭😭😭
enerciiiii çok sıkıntılıyım herşeyden yoruldum yazmaktan yoruldum kimsem yok buraya yazınca cevap veriyorsunuz destek oluyorsunuz rahatlıyorum 😔
Kdndmkdkd Rabbım gönlüne ferahlık versin ama cevap verki bize duvara konuşuyor gibi olmayalım konuştukça açılırsın hem
enerciiiii hakklısın canım kusura bakmayın bundan sonra yazarım🙏🏻🥹
Kdndmkdkd ya umursamayacak kabulleneceksin ya da konuşacaksın başka çaresi yok bu erkekler ne nazdan anlıyor ne tripten