hemen buraya yazmak istedim ben post acmıstım vajına enfesıyon var diye esim benden uzak aslında o bahane baska bırıyle konusuyor mus elim ayagım titriyor bana asla sifresini vermez beni baska kızlarla kıyasladı evligin ilk zamnları cok ıyııdık kıskanc kaynanam vardı ama bu son zamnlr sureklı dısarda sureklı kufur soler bana dover uyuyordu bugun az once seytan durtu bugun o aksamcı uyur o neyse ben cocukların dogum tarıhı yazıp gırdım telefona ustume kaynar sular dokuldu bı genc kızla 18 ysında sevgili birlikte resimler canımlar cıcımler o kızla benimle dalga geciyorlarmıs kızlar ben nasıl soylıcem kalıcak bi yerim yok ailem yok napıcam ben ne 😭😭😭😭

Gulay11 bide sey yazmıs sen beni isteydin 18 yasına gelince seninle evleniridm onunla evlenmezdım mecbur bıraktın benı demek daha onceden ber bu kıza asık benı sevmeyen birinin yanında ne ısım var 😭😭😭😭

Ayyy kızlar noluyooor güzelim uygulama aldatilma postlariyla doluyor allah belalarini versin böyle şerefsizlerin allah kurtardi diyelim sktr olsun gitsin sürüm sürüm sürünsünler pisliklerrrrrrrrr

yineben amin amin o benım hakkıma gırdı allahından bulsun badem istmeiyo benı ona inat niye bnimle evlendi benım sucum ne allahından bulsun benım aılem bile yok sap gibi kaldım ortada mecbur tek çare goz yumup susmak 😭😭😭

Gulay11 göz yumacaksan delil topla. Her şeyi elinden alırsın. Her yazışmayi mail ile kendine ilet. Baştan sona tüm konuşmaları. Fotoğrafları toparla.

yineben uyuyor daha soylesem bana kızar kapı orda der ona meydanı bırkamıs olurum cocuksrım var ne yapabılırm 😭😭😭

nilsu nasıl her seyı alabılırım var hersey elimde tum konusma resımler

Gulay11 eve kamera taktır. Sana muammelesini kayıt altına al. Bunları delil olarak gösterirsin. Her odaya gizli kamera koy. Sesi açık olsun.

nilsu canm allah razı olsun inşallh kotu bir sey olmaz

Gulay11 mail olarak kendine aktar. Google’dan bak. Birebir hepsi numaraları ile çıksın.

Gulay11 güçlü ol. Seni yildirmasina müsade etme. Sen kendine İnan. Kimsenin olmamasına bakma. Senden başka kimse sana yardımcı olamaz.

nilsu bencede aynen bu sekilde ilerleyip bosanirken yüzüne vurmali ki anca böyle burnu sürter

nilsu allah razı olsun suan cok korkuorum allahın ızınyle kurtulucam ben tek çocuklarım ıcın korkuyorum😭

Gulay11 canim bak! Birincisi eğer affediceksen kurcalamicaksin en azından hayatını kendine ziyan etmezsin ikincisi affetmek zorunda değilsin kit kadın sığınmaya hicmi kimsen yok rezil et onu acıma tmmi korkma bu ne yaa gerçekten içim aciyo günlerdir aldatılma postu okuyorum Allah belalarini versin seni dovuyirsa darp raporu al kameraya al bı şekilde elinde delil olsun avukat bul adam tam kusurlu

jartiyer ole yapcam canm cok tsk derim hıc aklıma gelmedi cok sagolun kızlar 😭

Gulay11 delil topla hic caktirma suan ne kadar zor olsada. Allah yardimcin olsun ama asla affetme

Gulay11 ayyy ben bugün çok kötü oldum herkes aldatılıyor aşkım annenler yok mu aşkım? Akraba falan hiç mi yok