hemen buraya yazmak istedim ben post acmıstım vajına enfesıyon var diye esim benden uzak aslında o bahane baska bırıyle konusuyor mus elim ayagım titriyor bana asla sifresini vermez beni baska kızlarla kıyasladı evligin ilk zamnları cok ıyııdık kıskanc kaynanam vardı ama bu son zamnlr sureklı dısarda sureklı kufur soler bana dover uyuyordu bugun az once seytan durtu bugun o aksamcı uyur o neyse ben cocukların dogum tarıhı yazıp gırdım telefona ustume kaynar sular dokuldu bı genc kızla 18 ysında sevgili birlikte resimler canımlar cıcımler o kızla benimle dalga geciyorlarmıs kızlar ben nasıl soylıcem kalıcak bi yerim yok ailem yok napıcam ben ne 😭😭😭😭
Aldatildim
- Düzenlendi
Ayyy kızlar noluyooor güzelim uygulama aldatilma postlariyla doluyor allah belalarini versin böyle şerefsizlerin allah kurtardi diyelim sktr olsun gitsin sürüm sürüm sürünsünler pisliklerrrrrrrrr
Gulay11 canim bak! Birincisi eğer affediceksen kurcalamicaksin en azından hayatını kendine ziyan etmezsin ikincisi affetmek zorunda değilsin kit kadın sığınmaya hicmi kimsen yok rezil et onu acıma tmmi korkma bu ne yaa gerçekten içim aciyo günlerdir aldatılma postu okuyorum Allah belalarini versin seni dovuyirsa darp raporu al kameraya al bı şekilde elinde delil olsun avukat bul adam tam kusurlu
Gulay11 ayyy ben bugün çok kötü oldum herkes aldatılıyor aşkım annenler yok mu aşkım? Akraba falan hiç mi yok