Blondie nasibi yok bence ben hamileyken adet sökturücü icmistim allah evladimi yjne bana bagisladi suan 2.5 yasjnda . Rabbim ol derse ne olursa olsun oluyor

Blondie canim öyle düsünme. Vücudumuz öyle muazzam bir sey ki.. bebekte muhtemelen sorunlar vardi '‘kusurlu’' demek istemesemde öyle bir durum oldugunda vücut onu bedenden disariya atip rahimi temizliyor. Umarim istediginiz vakitte saglikli ve sorunsuz bir gebelik yasayabilirsiniz ama nolur eşinizden emin degilseniz hic öyle bir şeye kalkışmayin

Blondie çok geçmiş olsun kendini suçlama güzelim. Rabbimin bir bildiği vardır🥰🥺🥺 metin ol Allah kalbine ferahlık versin inşallah eşinle aran düzelince belki o zaman aranıza katılmak ister ☺️🌺

Bubenimoykumm 6 hafta 4 günlük hamileydim canım hayır kürtaja almadılar zaten kontrol ettiler parça falan kaldımı diye ama doktor kürtaja gerek kalmadığını söyledi takip altına aldılar o gün sadece. Bugün kendi doktoruma gittim zaten oda kontrol etti temiz olduğunu söyledi dediğiniz gibi zaten bebek oluşmamıştı sağlıksız bir gebelik olduğu için vucut dışarı atmış dedi 1 hafta sonra tekrar kontrole gel dedi bidaha gittiğimde sprialde taktırmak istiyorum yeni düşük yaptım ama sprial taktırdığımda acaba bir sıkıntı olurmu?

kimkimki Evet canım kese vardı sadece bebek oluşmamıştı doktor bekleyelim demişti ama zaten kendiliğinden düştü. Eşim her konuda beni suçlamayı çok seviyor her kavgada her sorunda hep ben suçlu oluyorum ne yazık ki. Bugun gittim kontrole doktor muayene etti temiz olduğunu söyledi kürtaja gerek olmadığını söyledi 1 hafta sonra tekrar kontrole gidicem acaba sprial taktırsam bir sıkıntı olur mu yeni düşük yaptım ya bişey olur mu acaba? En azından bu saatten sonra korunayım diyorum

perimasali802_ Benim kese vardı 2 ayrı hastaneye gittim kese var ama bebek oluşmamış demişlerdi doktorum biraz daha bekleyelim demişti ama demekki hayırlısı buymuş. Ama çok kötü bir durum kendi canından senin canın o sonucta evet oluşmamış ama o senin rahmine gelmiş rabbim vermiş düşünce insan cok kötü oluyor evlat acısı kötü oluyor ya onun gibi sonucta oda evladın oluyor ay ne bileyim ben ilk kez düşük yaşadım duygusallaştım galiba birde bebeğimin düştüğünü düşününce üzülüyorum 🥹

perimasali802_ Yok canım ne düşüncek o bizi çok istiyordu ilgilenseydi götürmedi bide yol parası istedim kendisinden hastaneye gidicem dedim onu bile vermedi ki 🥹 Ben o gün gece sabaha kadar kasık ağrısı çekerek uyudum uyanıp durdum hep ağrıdan çok teşekkür ederim canım artık öyle yapıcam sadece kendimi ve evlatlarımı düşüneceğim❤️🥹🙏🏻

Canemin_1 Evet canım orası öyle bende oğluma hamileyken haberim yoktu hamile olduğumdan birsürü ilaç içmiştim ağrı kesiciler antibiyotikler ağır içtiğim ilaçlarda vardı ama rabbim ol derse gerçekten oluyor hiçbişey olmadı ekimde 3 yaşına girecek bile🥹🙏🏻❤️

yineben Yok canım zaten istenmeyen gebelikti bu geri çekilmeyle korunuyorduk ve kazayla oldu ama ertesi gün hemen hap içmiştim işe yaramadı. 2 cocugum var zaten onlara zor bakıyor ilgilenmiyor bile sürekli ya ayrılıyoruz ya sorunlar oluyor yıpranan ben ve çocuklarım oluyor. Kese vardı ama bebek henüz oluşmamıştı doktorum bekleyelim demişti biraz daha kendiliğinden düştü. Ama 3. Cocuk düşünmüyorum eşimden kaynaklı ona güvenmiyorum ve eminde değilim bu yüzden haftaya tekrar kontrole gidicem ve sprial taktırmayı düşünüyorum evet %100 korumuyor ama önlemimi alayım rabbim yine verirsede razıyım rabbim den gelene razıyım 🥹🙏🏻

Blondie bence doktoruna gittiğinde sor taktır çok iyi olur senin için. Ben 7-8 ay oluyo taktıralı çok rahatım valla canım. Şuan kanamam varken takarlar mutlaka. Yada bir daha ki adetini beklemen gerekir.

kimkimki Tamam canım doktoruma yarın olmadı mesaj atayım sorayım taktırayım benim yengemde o doktora gidiyordu sprialide ona taktırdı cok memnun ben devlette taktırmıştım hemen kaymıştı bende yengemde taktır burda diyor kendisi memnun olduğunu söyledi kayma falan olmadı diyor yarın yazayımda doktoruma olmadı pazartesi giderim bidaha belki takar hemde rahat ederim 🙏🏻

Blondie inanki çok zor ama zaman herşeyin ilacı demmeki rabbimin bir bildiği vardı kuzum hayırlısı buymuş

Blondie bide üste çıkıyor yüzüne vur hepsini çocukların için güçlü ol onların sana ihtiyacı var 🥺🫂💕

Blondie geçmiş olsun canım.bebde düşük yaptim ara ara kanama olması normal parça falan düşmesi de normal icerde kalan parça var mı diye baktılar mi