Ben kayinvalidem ile yaşıyorum.kayinvalidem bir süredir hasta.ona ben bakıyorum. Bakıcıya guvenemedim. Her şeyi ile ben ilgilenmek istedim. Onu çok seviyorum. Benim üzerimde çok emeği var. Böbreğimi istese veririm. Ama bugün benden hiç yapamayacağım bir şey istedi. Ben örtülü değilim. Hiç örtünmeyi düşünmüyorum. Düşünmedim. Kayınvalidem hastalıktan önce başörtülü değildi. Bir kaç ay öncesine kadar. Oturup birlikte kadeh tokusturmuşluğumuz var. Hastalanınca çok değişti. Örtündü. Ben kuran bilmiyorum. Bir hoca hanımı çağırıyoruz kayinvalidem kuran öğretiyor. Dini şeyler anlatıyor. Çoğu zaman internette ona kuran açıyorum istediği için. Bazen dini seyler anlatan programlar. Bugün bana baş örtüsü tak ben çok pişmanım senin pişman olmanı istemiyorum dedi. Ben huzura erdim seninde o huzuru bulmani istiyorum dedi. Namaz kılmaya başla dedi. Ben kurandan sadece Fatiha ve Sübhaneke biliyorum. Onları bile doğru okuyormuyum emin değilim. Dondum kaldım. Onu kırmak istemiyorum ama örtü takmayıda hiç istemiyorum. Onca dekolteli kıyafetim var onları giymekten vazgeçemem. Nasıl olacak bilmiyorum. Eşimde istemez örtü takmami. Kayinvalidemi kırmadan nasıl yapsam. Nasıl anlatsam ona.
Bana yardımcı olun lütfen.
@“nilsu”#p1305310y sen kendin istedin kendin yaptın ama bu durumu bana bırak belki pişman olurum belki olmam bilemem ama içimden gelerek yapmak isterim yoksa tamamen zorla olacak bir durum olur ve ben mutlu olmam seni kırmak istemiyorum ama bu konuda bana saygı göster lütfen. Konuyu açmayalım belki senden gördükçe içimden gelir belki hiç gelmez ama herşeyi akışına bırakalım ısrarcı olma ama diyebilirsin
nilsu öncelikle geçmiş olsun güzel kalbinizden öpüyorum 😘 kayınvalideniz hastalığın verdiği can korkusuyla Allah’a yönelmiş ve bu zamana kadar herşeyi dunyavi olarak görmüş şimdi ahireti için çabalıyor kendi seçimi tabiki rabbim kolay kılsın sizden byle birşey rica etmiş sizde o kuran dinlerken başınızı kapatabilirsiniz hani kırmayarak sizi byle gordukce içim ısınır belki dersiniz inşallah doğru şekilde kapanan insanlardan oluruz hepimiz kapalı olan bizler bile layığıyla yerine getirmiyoruz seni iyi anlıyorum bu konuda kendini üzme içinden geldiği gibi davran Allah bir yolunu gösterir elbet 🌸❤️🔥
2minnosannesi kuran okunurken hoca hanım söylüyor başıma örtü atıyorum. Bakalım onu kırmayı hiç istemem.
nilsu Allah yardımcın olsun 🌸