Ben kayinvalidem ile yaşıyorum.kayinvalidem bir süredir hasta.ona ben bakıyorum. Bakıcıya guvenemedim. Her şeyi ile ben ilgilenmek istedim. Onu çok seviyorum. Benim üzerimde çok emeği var. Böbreğimi istese veririm. Ama bugün benden hiç yapamayacağım bir şey istedi. Ben örtülü değilim. Hiç örtünmeyi düşünmüyorum. Düşünmedim. Kayınvalidem hastalıktan önce başörtülü değildi. Bir kaç ay öncesine kadar. Oturup birlikte kadeh tokusturmuşluğumuz var. Hastalanınca çok değişti. Örtündü. Ben kuran bilmiyorum. Bir hoca hanımı çağırıyoruz kayinvalidem kuran öğretiyor. Dini şeyler anlatıyor. Çoğu zaman internette ona kuran açıyorum istediği için. Bazen dini seyler anlatan programlar. Bugün bana baş örtüsü tak ben çok pişmanım senin pişman olmanı istemiyorum dedi. Ben huzura erdim seninde o huzuru bulmani istiyorum dedi. Namaz kılmaya başla dedi. Ben kurandan sadece Fatiha ve Sübhaneke biliyorum. Onları bile doğru okuyormuyum emin değilim. Dondum kaldım. Onu kırmak istemiyorum ama örtü takmayıda hiç istemiyorum. Onca dekolteli kıyafetim var onları giymekten vazgeçemem. Nasıl olacak bilmiyorum. Eşimde istemez örtü takmami. Kayinvalidemi kırmadan nasıl yapsam. Nasıl anlatsam ona.