Yok canım ya mesajda falan öyle konuşmalar olmuyor eşim 36 yaşında ben 26 işi yoğun yorgun oluyor genelde hep ilk adımı o atar hop 2 dk da oldu bitti o kadar bugün ben bişeyler yapmak istiyorum ama ne yapmalıyım bilmiyorum 😑

birgarip bi kere sex senin de ihtiyacın yani kocam bana yardımcı olmuyor ben onun gönlünü niye yapayım diye düşünme sende zevk alacaksın bu işten 🙂 eşin işe gittiği zaman hep mesajlaş konuyu bir şekilde cinselliğe getir mesaj yoluyla açılırsın utangaçlığını böyle yenersin bence

birgarip hmm bence mesaj at şimdi kocacım bugün değişiklik istiyorum sasirtalim birbirimizi de ne gibi derse sekste heyecan istiyorum de

Bende çok utanırım yani şöyle gecelik giyip yanına gidemem yada ilk ben başlatamam ilişkiyi sadece sarılırım fln o anlar bende isterdim ateşli olayım ama kendimi odun gibi hissediyorum bu konuda 😟 banada taktik verin bacılar ☺️

Olivetti başlarda istekliydim dediğim gibi soğuttu beni ya çok da aramıyorum aslında cinselligi 🙄 bu bi sorun farkındayım ama adamın hareketlerine gıcık olduğum için içimden gelmiyor

Deleted4 ayyyy burda bi kaç şey okudum şok oldum ya evlenmeden önce yangın 🔥 şimdi tık yok 🙄 öpüşmeyi sevmez sevişmez sok çıkar o yüzden yanaşmak bile istemiyorum ya

Sahin2020 önceden az da olsa vardı şimdi gıcık oluyorum hareketlerine o yüzden bitti cilve bile yapamıyorum içimdeki tutkuyu bitirdi ya acaba sizde de mi öyle

birgarip bende bazen değişik çamaşır giydiğimde ne gerek var diyor. Derdi çıkartmak olunca 😟