Bende çok utanırım yani şöyle gecelik giyip yanına gidemem yada ilk ben başlatamam ilişkiyi sadece sarılırım fln o anlar bende isterdim ateşli olayım ama kendimi odun gibi hissediyorum bu konuda 😟 banada taktik verin bacılar ☺️

Olivetti başlarda istekliydim dediğim gibi soğuttu beni ya çok da aramıyorum aslında cinselligi 🙄 bu bi sorun farkındayım ama adamın hareketlerine gıcık olduğum için içimden gelmiyor

Deleted4 ayyyy burda bi kaç şey okudum şok oldum ya evlenmeden önce yangın 🔥 şimdi tık yok 🙄 öpüşmeyi sevmez sevişmez sok çıkar o yüzden yanaşmak bile istemiyorum ya

Sahin2020 önceden az da olsa vardı şimdi gıcık oluyorum hareketlerine o yüzden bitti cilve bile yapamıyorum içimdeki tutkuyu bitirdi ya acaba sizde de mi öyle

birgarip bende bazen değişik çamaşır giydiğimde ne gerek var diyor. Derdi çıkartmak olunca 😟

Sahin2020 ya nasıl anlatsam cinsellige biraZda duygu katılsın istiyorum öpsün sevsin yok 2 dk hop oldu bitti bundan sinir oluyorum

Sahin2020 bi de zaten 2 dk bitiyor başlıyor su getir şunu getir bunu getir ya sen getir bi kere de sen hizmet et karına yok kendimi kullanılmış gibi hissediyorum zevk almıyorum o yüzden