Deleted4 ayyyy burda bi kaç şey okudum şok oldum ya evlenmeden önce yangın 🔥 şimdi tık yok 🙄 öpüşmeyi sevmez sevişmez sok çıkar o yüzden yanaşmak bile istemiyorum ya

Sahin2020 önceden az da olsa vardı şimdi gıcık oluyorum hareketlerine o yüzden bitti cilve bile yapamıyorum içimdeki tutkuyu bitirdi ya acaba sizde de mi öyle

birgarip bende bazen değişik çamaşır giydiğimde ne gerek var diyor. Derdi çıkartmak olunca 😟

Sahin2020 ya nasıl anlatsam cinsellige biraZda duygu katılsın istiyorum öpsün sevsin yok 2 dk hop oldu bitti bundan sinir oluyorum

Sahin2020 bi de zaten 2 dk bitiyor başlıyor su getir şunu getir bunu getir ya sen getir bi kere de sen hizmet et karına yok kendimi kullanılmış gibi hissediyorum zevk almıyorum o yüzden

birgarip
          Biz de sorun bende ona soğuk durmam ama başlayınca sıkıntımız yok birbirimizi arzuluyoruz. Ben ilk başlayan ve daha mutlu eden taraf olmak isterdim utanmadan sıkılmadan..isteklerinizi söyleseniz yine mi aynı oluyor yada siz yönlendirseniz hemen ilişkiye girmek yerine uzatsanız belki işe yarar