Kızlar mrb kısaca konuya gireyim uzatmadan 6 senelik evliyiz ilk cocukdan sonra eşimin geçmişinde abartı olmıcak sekılde açık kızlada bakmıştı tabi fitil fitil getrdim burnundan bidaha yapmıcsm dedi suan 3 cocugumuz var Instagram’da arama kısmına hangi harfi yazarsan kimin sayfasına bakmış ilk onlar çıkıyor eşimde motor aldı bu aralar merak sarmış tabi motorlu seylere bakıyor o esnada motor kullanan kızlara da denk gelmiş bakmış ama böyle açık saçık bikinili vs ilk basta güzel konuştum bagırıp cagrmadan hıc cvp vermıor susuyor ne dersem diyeyim susuyor cvp veremıyor bu beni daha cok sinir ediyor denk geldi öyle düşündüğün gibi deil motora baktım dıor tabi yersen sanki hata yapan benim gibi konsuyorum hiç çaba sarf etmıor bi anlık sinirle 10 tane parol aldım basım döndü cok kötu oldum ona ragmen panik olmadı nse hast gittik ayakda duramıorm hıc kooluma girmedi konusmadı tek kelime bile iyi misin bile demedi bu cok zoruma gitti boşanmak istiyorum ama 3 cocukla napacam bilmiyorum kucukler bide ikizler bebeklerim ne yapm akil verin cidden kalbim cok kırıldı cok kötü hissedıorum normalde böyle biri deildi ama bugunku hali cok farklıydı bana dair tlfnu instası vs hep açık bende bişi yakalamıormm biri varsa bile ben kapalıyım bu arada madem öyle açılcam dedim asla kabul etmıor öyle dusunduguj gibi bakmadım dior ne yapablrm akıl verin

baileys ztn hap olayı yanlış direk kusmaya çalıştım ve direk hast gittim onun dışındaki olaylara yorum yapar msnz

Eddyy yani ne diyebilirim ki ? Mesela dışardan biri sorsa neden boşandınız diye ne cevap vereceksin onu söyler misin bana ?

baileys açık saçık kızlara bakıordu ilkinde uyarmama ragmenn ikinciyi hatayı yaptı bana göre cok agır bşi

Eddyy Anlamadım bu sebebten mi boşanmak istiyorsunuz? Herkes bu sebeble boşansa türkiyede evli insan kalmaz. Yanlış anlamayın ama cok saçma

Blondie boşanmak deil de ne yaparm bilemıorm cok zoruma gitti

Eddyy tamam, aldatmanın ihanetin her türlüsüne karışıyız bu konuda okeyiz, evli biri evli gibi davranmalı bekar gibi değil buna da tamam, ama alın karışınıza konuşun anlatın tekrar tekrar anlatın, Allan aşkına 3 çocuk diyorsunuz, bi de ikizler var yani. Cidden soruyorum neyin kafasını yaşıyorsunuz siz ??? Eşinizi çocuklarınızdan daha mı çok seviyorsunuz da intihara teşebbüs ediyorsunuz ? Fiziki aldatma yok, duygusal aldatma bile yokkkk, mesajlaşma yok, motor bakarken motor kullanan bikini kızlar görmüş diye boşanmakta bana biraz özgüvensizlik gibi geldi doğrusu. Sizin galiba kendinize hiç güveniniz yok ki adamı uçan kuştan kıskanacaksınız. Biraz zehir ederseniz hayatı kendinize ki yapmaya da başlamışsınız zaten

baileys valla bacım bende öyle diyorum kendi kendime okudukça çıldırıyorum

Eddyy bunun çözümü boşanmak değil ama kocanızın yaptığı da doğru değil kızlara bakması değil de hastanede sizi önemsememesi şüpheli üstüne düşün bence telefonlarına felan bakın

baileys aldım karşıma ztn anlattım sordum sordum hıc cvp yok tık yok iyicene sinir oldum cok tepkisiz di ztn ilacı aldığımı gçrsun korksun die yaptım tutar elimden çeker die hıc yapmadı

berenmiss zoruma gitti işte hiç önemsemedi bak saat kaç oldu bişi yemedim hiç oralı olmadı uyuyor bide

Eddyy bakar engel olamazsın sende bakabilirsin kimse sana da engel olamaz.bizde dikkat çeken biri oldu mu bakıyoruz yani ne var bunda baktık diye kucağına mı atladık ne oldu yani.gömleği dikkati çekti baktık pantolonu ayakkabısı saçı başı dövmesi dikkat çekti baktık yatağa mı attık sanki..
                  Parol zehirlenmesi yaşayacak karaciğerin afedersiniz …… hala boşanma çocuk diyor

berenmiss tlfnalrına da bakıorum sürekli açık elimde falan ama ben mi yakalayamıorm

Eucleas kan tahlili vs verdim bişi yok dedi ama hala sersem gibiyim elim ayagm tutmuyor acaba doktrmu anlamadı tereddütteym

Eddyy esin seni gözden cikarmista yani sen hangi akilla ilac iciyorsun 10 tane ? Ya adam hastaneye vs gitmene izin vermeseydi ya da yarin bi gün bosansaniz ilac meselesini one surse cocuklari senden alsa ? Hastane kaydi var sonuxta hastanede ? ALLAH İKİNİZE DE AKIL FİKİR VERSİN

Sutlucikolati gözden cıkarmış faekındayım sadece konduramıorm cocuklar olmasa çeker giderdim cok arafdayım ve bu daha çok zoruma gidor bir cvp bile vermoordu yaa

Eddyy Kusura bakmayın ama eşinizin açık kadınlara bakması, üç çocuğunuzun geleceğinden daha mı önemli? Madem zorunuza gidiyor çözüm bulmaya çalışın, olmuyor mu yolunuzu ayırın. Üç çocukla boşanmanın zor olduğunu söylüyorsunuz ama onları annesiz bırakmayı göze alıyorsunuz. Yaptığınızı hiç doğru bulmadım.