- Düzenlendi
Kızlar mrb kısaca konuya gireyim uzatmadan 6 senelik evliyiz ilk cocukdan sonra eşimin geçmişinde abartı olmıcak sekılde açık kızlada bakmıştı tabi fitil fitil getrdim burnundan bidaha yapmıcsm dedi suan 3 cocugumuz var Instagram’da arama kısmına hangi harfi yazarsan kimin sayfasına bakmış ilk onlar çıkıyor eşimde motor aldı bu aralar merak sarmış tabi motorlu seylere bakıyor o esnada motor kullanan kızlara da denk gelmiş bakmış ama böyle açık saçık bikinili vs ilk basta güzel konuştum bagırıp cagrmadan hıc cvp vermıor susuyor ne dersem diyeyim susuyor cvp veremıyor bu beni daha cok sinir ediyor denk geldi öyle düşündüğün gibi deil motora baktım dıor tabi yersen sanki hata yapan benim gibi konsuyorum hiç çaba sarf etmıor bi anlık sinirle 10 tane parol aldım basım döndü cok kötu oldum ona ragmen panik olmadı nse hast gittik ayakda duramıorm hıc kooluma girmedi konusmadı tek kelime bile iyi misin bile demedi bu cok zoruma gitti boşanmak istiyorum ama 3 cocukla napacam bilmiyorum kucukler bide ikizler bebeklerim ne yapm akil verin cidden kalbim cok kırıldı cok kötü hissedıorum normalde böyle biri deildi ama bugunku hali cok farklıydı bana dair tlfnu instası vs hep açık bende bişi yakalamıormm biri varsa bile ben kapalıyım bu arada madem öyle açılcam dedim asla kabul etmıor öyle dusunduguj gibi bakmadım dior ne yapablrm akıl verin