elizyaa biz çarşafı değiştirmistik 🤮 hiç istememiştim ve anlamadım bile günlerce girmeyen organ orada birden girdi pırt diye bir ses geldi yatağın ucuna kaydım bacaklarıma doğru kan geldi o şekilde kadın olmuş oldum ne güzel hikaye demi 😂
İlk cinsel ilişki deneyiminiz 😍🤤
piyangobileti evet çok güzel kaynana evi ve yatağı olması dışında sorun yok 😂😂
elizyaa her yer kan olduğu için banyoda sobada yaktık evimize döndük 1 ay geçti görüntülü konuşurken kocama çarşafı ne yaptınız diye sordu ben yerin dibine girdim o sorarken utanmadı arsız kadın hayır sorduğu da Bim’de satılan kıçı kırık rengi solmuş lastikli çarşaf
elizyaa yok o ilişkiden dolayıdır bende aynı birkaç gün sürdü kanama sonra durdu 3 gün sonra adet oldum
Benim çok rahattı ya hiç kan falan da gelmedi bir iki zorladı hemen oldu öyle bir acı da yaşamadım kolay olduğu için güzeldi ilk bı yatak kocaman gelmişti çift kişilik ya ilk kez yatiyom yayla gibi mis 😂 temmuz ortasıydı dışarda rüzgar vardı ılık ağaçların hisirtisi ay çok güzeldi
- Düzenlendi
piyangobileti ya ona girmek bile istemiyorum sözde çarşaf sermisler yatağa birde üstüne bebek boyunda saçma sapan bir bez atmışlar görünce yerin dibine girdim attım yataktan ,bizim çifte düğün oldu birde düğün sabagi eltimle bana şey diyor herkesin önünde duşa gireceksebiz erkenden girin işimiz var aklıma geldikçe çıldırdım gene 😂 ya bir de oda küçücük bişey yani akıl var mantık var yanımızda bı ton eşya var odadan çıkınca direk pencere var hemen yanda perde bile yoktu giyinmeden cikamiyordum odadan ertesi gün başka odaya gittik 😂
cileklilolipop ben son adet tarihimide unutmuştum bayadir olmuştum hala aklımı kurcalıyor orası
elizyaa bizim de çift düğün oldu oda g.t kadar yanda banyo var eski zamanlardaki gibi kovaya su doldurup abdest aldık ama bizde su güzellik vardı düğünden sonraki gün balayına gittik birkaç gün el öpmesi oldu sonra benim memlekette takıldık en son oraya gittik yani bizi çoktan halletmislerdir diye düşünmüşlerdir 😂
Düğün gecesi biraz alkol aldım sarhoş oldum tabi ne oldugunu hatırlamıyorum en son sen şu an içimdemisin dedim ondan sonrası yok bende hiç acı filan hissetmedim sabah kanı görene kadarda olayın farkında değildim neyseki sonraki gece telafi etti ve ne oldugunu anladım🤭🤭🤭
piyangobileti kız sen benim kayıp ikizim misin 😂bunların da eski usül banyo kovaya su doldurup yikaniyorduk tamda en sıcak mevsimde birde suları gündüzleri hep kesik oluyormuş kova kova su biriktirip içine fiş atıp isitiryorduk ben usendigim ucin soğuk suyla yikaniyorduk 😂içimden şey dedim baba evimdeki rahatlığı artık nah bulurum diye ,neyse Allah’tan sizde balayı olmuş eşim bey bizde adet değil diye o da olmadı 1 ay köye tikilip evimize geldik o da taş düşsün başıma gorumcemi de yanımda getirmek istedim büyük şehire biraz alışana kadar yanımda dursun diye ne alakaysa bu arada önceden hiç büyük şehire de gitmemiş bile ben çocukken olsa bile gitmiştim ah başıma ne belalr almışım ah küçük yaşta evlenmemeli kamu spotu geçiyorum 🤣 🤯😂
elizyaa bizimkinde akşam kesiliyor sular gündüzden kovada biriktiriyorlar ben de büyük sehre gitmedim ama gorumceyi yanıma alacak kadar da mal değildim ( sözüm meclisten dışarı lütfen alinmayin ) böyle dememin başka sebepleri var ben 29 yaşımda evlendim hala erkenmis diyorum 😂
373738 güzel miymiş 😂
piyangobileti ahahahha sizin söz konusu memleket nere çok ortak noktamız varmış ,üstüme aliniyorum gerçekten mal misim hiç mi dusunmedim yeni evliyim nasıl evimde rahat rahat şey edicem diye 🤣😂
elizyaa size söylemedim lütfen yanlış anlamayın tekrar kusura bakmayın 💚ortak olan memleket Çorum olabilir mi 😂
piyangobileti yok kız estağfurullah oz ölestiri yapıyorum, bizim Bitlis heryerde olabiliyormus demekki 🤪
cileklilolipop bizimki iyiydi ya Allah var eşimin de hakkını yiyemem yani. Öncesinde konuştuk sohbet ettik zaten şöyle olsun böyle olsun diye ben korkuyorum o benden de çok korkuyo 😂 kendi evimizde oldu ben altıma havlu sermiştim kanamam olur diye ama o an olmadı Allah Allah dedim acaba zar esnek mi falan ikimiz de şaşkınız 😂 ama tabi şüphemiz de yok birbirimizden. Sonra tuvalete gittim kan peçeteye gelmiş gittim salak gibi eşime gösterdim ben kadın oldooğm diye bağırdım ama o peçeteyi neden gösterdiğim hakkında en ufak bi fikrim yok dkdjsj
cileklilolipop ya çok zordu benim eşimle konusmustukta daha önce bu konulari ama ben hep diyordum çok korkuyorum vs ve gerçekten öylede oldu kendimi istemsizce kasiyordum çokta bekledik eşimle ama yaptigimzda canım çok çok yanmıştı ve üç dört gün kanamam vardı
HurremSultan nasıl kötü davrandi. Zoraki bir iliski miydi
- Düzenlendi
cileklilolipop
Çok kötüydü ilk birlikteğim gerdek gecesinde oldu çok fazla acı hissettim nornal bir acı değildi yani tam birleşme olmadan sadece 2 cm lik bir girmeyle bile aşırı kanama oldu ilk günün stresi diye 2. Gün denedik yine aynıydı ertesi gün hemen doktora gittim 3 ayrı doktora 3 ü de aynı şeyi söyledi doğuştan kızlık zarım aşırı darmış bir parça engel oluyordu küçük bir operasyonla alındı ondan sonra çok rahat ettim😊