etoile Sutlucikolati kisadan kastınız nedir ya. Ben tatmin olmussam süresine bakmiyorum. Ön sevişmeyi de uzun tutmak çin iskencesinjn başka bir versiyonu gibi geliyor zaten. Tatmin oluyorsam no problemaaa 😉
Sutlucikolati etoile Ben tatmin olmussam süresine bakmiyorum. Bende oyleyim ama gec orgazm olduğum için sure uzuyo 🤣🤣 5 dakika gir cik olmaz 🤣🤣🤣
Elmasekeri etoile Ön sevişmeyi de uzun tutmak çin iskencesinjn başka bir versiyonu gibi geliyor zaten. Ay evet ya 🤦♀️😄😄 Fazlası da hiç çekilmiyor 🤦♀️🤭😆
Sutlucikolati Elmasekeri siz 10 15 dakika sevisicek ne buluyosunuz kiz hep ayni yerleri dön dolas 🤣 sıkılıyorum ben 🤣 etoile
perimasali802_ girlmomm ben hiç saatte bakmadım diyebilirim 😂 Ama bize bağlı kısa kesmek istersek veya uzun yaparsak o an bize bağlı 🔥
373738 HurremSultan vallahi kiren sopasıyla döverim seni hürrem bitsin diye kavga edilirmi ağlıycam bacım bizim 1 max 2 dk sürüyor girdiğinde boşalması vallahi kafayı yicem😭😭😭😭😭
HurremSultan 373738 ya ben boşalmisim kupkuru olmuşum o üstünde depiniyor dkdkkd ölüyorum artık yeter diye xkdkxmx
Elmasekeri Sutlucikolati bulamıyoruz ki aşkım sıkılıyorum ben bir zaman sonra hemen konuya girmek istiyorum 🤭😋😂