momandbbabyy Aslında bunun üzerine konuşmayı çok sevmiyorum. Önceden rüyalarla başı belada olan biriydim. Sanki anlatsam tekrarlayacak gibi hissediyorum. Kısaca bahsedeyim. Kesinlikle derin bir uykuda değildim. Uyur uyanıklık arasındaydım. Karşıdan kendimi yatakta hareketsiz yatarken gördüm. Yatış şeklime kadar. Korktum. Uyandım.
İkincisi yine aynı şekilde . Ama bu sefer evde gezdim. Arkadaşlarım en dipteki odada konuşuyorlardı. (Bana en uzak olan oda) Beni görmeleri için uğraşıyordum ama görmediler.
Sabah kalktım hemen ev arkadaşımın yanına gittim. Dün gece Özgül mü geldi dedim evet dedi. Sen şurda oturuyordun , o burda. Şöyle konuştunuz. Oje sürdünüz mü dedim. Evet dedi . Ama o da korktu ben de. Sonra bu olay beni çok etkiledi. Bahsettiğim sene 2014 yılı. Böyle popüler değil yani astral seyahat zımbırtısı. Sonra ben birine sana bir rüyamı anlatacağım dedim. Ona anlattığımda oha astral seyahat yapmışsın dedi. Sonra bayağı araştırdık falan. Ama etkisinden çıkamadım. Çünkü ben sürekli kabuslar gören, gece uyuyamayan biriydim. Bir de bunu kaldıramazdım. Üç dört senedir kabus görmüyorum resmen hayat kalitem arttı.