momandbbabyy belladonna asla cesaret edemeyeceğim bişey ki zaten bunu yapabilmek için 3. Gözümüzün açık olması vücudun bazı şeylerden arınması gerekirmiş çok meşakatlidi
belladonna momandbbabyy Evet bunun için önce vücudu arındırmak falan gerekiyormuş ruh zihne eşit görevler yüklemek gerekiyormuş falan
Sutlucikolati momandbbabyy kiz normalde azda olsa mantikli bulurum boyle seyleri arastrmadan once ama bu cok mantiksiz ya 🤣
momandbbabyy belladonna ayy bende hiç değilim birşeyi istiyosam mutlaka hemen olmasını isterim yoksa hevesim kaçıyo 😄
belladonna momandbbabyy Benim değişiyor sonucundan az da ümidim varsa sabrederim ama bu beni aşırı aşıyor. Tamamen ona odaklanmak gerekiyor falan
momandbbabyy belladonna insanı yıpratan bişey bu bizimde şu an gündemimizde şehir değiştirme var bir yandan hemen olsun istiyorum ama bir yandan nasıl olur alışırmıyım düşüncesini atamıyorum kafamdan zihnimi aşırı yoruyo
Elisam2022 Kiz ben astral seyahate gitsem benim bebe yapışır pacama beni de götür diye, normal seyahati gectim astral bile gidemem ben onsuz hdjdjd
belladonna momandbbabyy Zihnini hiç yorma. Bir şekilde alışıyorsun. Belki yeni şehir yeni insanlar seni daha mutlu edecek öyle düşün
Cicekliperde momandbbabyy ben başıma geldikten sonra başıma gelen şeyin astral seyahat olduğunu öğrendim. Ama çok çok korkmuştum. Bir arkadaşıma anlatmıştım. O da bana astral seyahat mevzusunu anlattı. Sonra olmasın diye her gün dua ettim.
Mommy12 Cicekliperde ayy benim hiç işim olmaz, inanmam da. Ama senin gibi biri dahil olmuşsa ürperdim biraz 🥲
momandbbabyy perimasali802_ söylediklerine göre ruh bedenden ayrılarak engel olmasızın tüm evreni gezebiliyomuşsunuz düşünce yoluyla istediğiniz her yerde bulunabiliyosunuz ama görmemeniz gereken yerleride görebilirsiniz niyette önemliymiş kötü bir niyetiniz varsa birilerini izlemek vs. Bedeninize döndüğünüzde sizi rahat bırakmıyolarmış ucu bucağı olmayan bir konu