Elmasekeri perimasali802_ bi kullan bakalım canım. Mutlaka işe yarar diye düşünüyorum ismi ne ilacın bi araştırırdık
kizatasozu perimasali802_ geçmiş olsun geri cekilmeylemi korunuyor knk emzirenler için Ella var onu kullan
Mommy12 kizatasozu yanlış yönlendirmeyelim canım Ella emzirenler için tercih edilmiyor. Edilse de iyice sağmak ve hemen emzirmemek gerekiyor. Eczacının bilgi vermemesi ayrıca saçma olmuş
kizatasozu Mommy12 ben öyle biliyodum eczacıya söylesin bari emziriyorum diye onlar verir zaten doğru olani
Aglicaktabikolaymi Ah perim neden spiral taktırmıyorsun, ben ertesi gün hapı içmeme rağmen hamile kaldım 🫠kızım büyüdü bile ama artık spiralim var kafam rahat. Üzülme artık kaderde ne varsa o olur 🥲
perimasali802_ Aglicaktabikolaymi olmuyor ya 🥺 nasıl olacak hiç bilmiyorum spiral takamiyorum şimdilik iğnelerde aile hekimi onermedi bna
perimasali802_ kenan benim tum gebeliklerim tutuyor korkum bu yüzden bide üç tane var çocuk dördüncü istemiyorum
kenan perimasali802_ oha MaşAllah😂❤️ Allah korusun hepsini. Bende malesef olmuyor ikibcisi. Problemim olabilir diye düşünüyorum
perimasali802_ HurremSultan yok kiz prez takardik dun anlık olunca takmadik bazen prez takmadigimda olurdu ama eşim kendini biliyordu 🤷 Neymiş dikkatini dagimisim
perimasali802_ HurremSultan bazen ten tene olsun diye yapardık ya dikkatliydik dün ne olduysa tutmamış gıcık 😅 Anlık oyle oluncada takmadı
kenan HurremSultan 😂😂😂😂adamda da az yok bence 🤣 belki de bir kere de içeriye olsun demiş yalandan fikrim dağılmış felan atmış 😂
perimasali802_ kenan doktora gözük canım Bnde sorun Yok ve bnde hamilelik süreci erken başlıyor diğer çocuklarda bir ay sonra öğreniyorum yani dua ediyorum bu tutmasın gerçekten piskolojim kalmaz
perimasali802_ Mihrimahnur adet günlerim biraz karışık şöyleki 10 güne yakındır belki fazla arada kahverengi akıntı geliyor gidiyor yani birazcık karışık bir durum var
kenan perimasali802_ yok hiç korunmuyorum 😑 millet tutmasın diye dua ediyor ben çift çizgi çıksın diye)) bir çocuğum var ama ikinciyi de istiyorum.
Elmasekeri perimasali802_ çok fena yedin hemde aşkım inşallah işe yarar 😬😬🫢 Buda ders olsun sana ve hepimize 🫣😬kocalara güvenmek yok bu konuda 😃