perimasali802_ HurremSultan yok kiz prez takardik dun anlık olunca takmadik bazen prez takmadigimda olurdu ama eşim kendini biliyordu 🤷 Neymiş dikkatini dagimisim
perimasali802_ HurremSultan bazen ten tene olsun diye yapardık ya dikkatliydik dün ne olduysa tutmamış gıcık 😅 Anlık oyle oluncada takmadı
kizatasozu Mommy12 ben öyle biliyodum eczacıya söylesin bari emziriyorum diye onlar verir zaten doğru olani
kenan HurremSultan 😂😂😂😂adamda da az yok bence 🤣 belki de bir kere de içeriye olsun demiş yalandan fikrim dağılmış felan atmış 😂
kenan perimasali802_ oha MaşAllah😂❤️ Allah korusun hepsini. Bende malesef olmuyor ikibcisi. Problemim olabilir diye düşünüyorum
perimasali802_ kenan doktora gözük canım Bnde sorun Yok ve bnde hamilelik süreci erken başlıyor diğer çocuklarda bir ay sonra öğreniyorum yani dua ediyorum bu tutmasın gerçekten piskolojim kalmaz
perimasali802_ Mihrimahnur adet günlerim biraz karışık şöyleki 10 güne yakındır belki fazla arada kahverengi akıntı geliyor gidiyor yani birazcık karışık bir durum var
kenan perimasali802_ yok hiç korunmuyorum 😑 millet tutmasın diye dua ediyor ben çift çizgi çıksın diye)) bir çocuğum var ama ikinciyi de istiyorum.
Elmasekeri perimasali802_ çok fena yedin hemde aşkım inşallah işe yarar 😬😬🫢 Buda ders olsun sana ve hepimize 🫣😬kocalara güvenmek yok bu konuda 😃
perimasali802_ Aglicaktabikolaymi olmuyor ya 🥺 nasıl olacak hiç bilmiyorum spiral takamiyorum şimdilik iğnelerde aile hekimi onermedi bna
HurremSultan perimasali802_ dkdkd kanka şeyine sahip çıksın söyle tutamadım ne yasa😂😂😂 eşin dörtlemeye mi çalışıyor 🤪🤪
Blondie perimasali802_ benimde hemen tutuyor senin gibi ceket atsalar hamile kalcam o misal hemen tutuyor cocuk