kenan perimasali802_ yok hiç korunmuyorum 😑 millet tutmasın diye dua ediyor ben çift çizgi çıksın diye)) bir çocuğum var ama ikinciyi de istiyorum.
Elmasekeri perimasali802_ çok fena yedin hemde aşkım inşallah işe yarar 😬😬🫢 Buda ders olsun sana ve hepimize 🫣😬kocalara güvenmek yok bu konuda 😃
perimasali802_ Aglicaktabikolaymi olmuyor ya 🥺 nasıl olacak hiç bilmiyorum spiral takamiyorum şimdilik iğnelerde aile hekimi onermedi bna
perimasali802_ HurremSultan bazen ten tene olsun diye yapardık ya dikkatliydik dün ne olduysa tutmamış gıcık 😅 Anlık oyle oluncada takmadı
HurremSultan perimasali802_ dkdkd kanka şeyine sahip çıksın söyle tutamadım ne yasa😂😂😂 eşin dörtlemeye mi çalışıyor 🤪🤪
perimasali802_ kenan doktora gözük canım Bnde sorun Yok ve bnde hamilelik süreci erken başlıyor diğer çocuklarda bir ay sonra öğreniyorum yani dua ediyorum bu tutmasın gerçekten piskolojim kalmaz
Blondie perimasali802_ benimde hemen tutuyor senin gibi ceket atsalar hamile kalcam o misal hemen tutuyor cocuk
2minnosannesi perimasali802_ bnmde bebeisler hemen tutuyor merak etme bunlari vaktinde alırsan koruyor
perimasali802_ 2minnosannesi vala gece gelince yarım saat sonra aldim yani toplam bir saat içinde aldim ben