perimasali802_ Mommy12 kimseye bir şey olmuyor valla olan bna oluyor Tedavi süreci olacak şimdilik düzelsin spiral taktircam
perimasali802_ Mommy12 biliyorum canim korunma olmadığını ama gelde bunu bize anlat Hiç böyle bir hataya düşmezdi ya neredeyse çocukların arasında iki yaş fark yani isteyerek oldular hepsi Aynn oyle valla bır tanesine bile bakılmıyor artik rabbim olmayanlara nasip etsin inşallah 🤲
elizyaa Geçmiş olsun umarım hap işe yarar ,ben doğum kontrol hapına rağmen cesaret edip izin vermiyorumtek çocuğa rağmen o da cesaret edemiyor ikide bir kaçtı diyip duruyor amacı neyse birgün kendisini aklını kaciracam 😂🥲
HurremSultan veraeyl benimki hayatta yapmaz dkkdkdkdk kızıyorum öyle yapınca da napim sen üçüncü bebe olursa intihar edersin diyro😂😂😂
TombulHatun perimasali802_ çoğu erkek kullanmak istemediği için hissetmiyorm diyor hissetmeyen zevk nasıl alıyor 😂 yada kullananlar nasıl hissediyor 😂 sadece hangi marka alırsan al klasik olanı alma gerçekten kalın poşet gibi 😂😂😂
veraeyl HurremSultan ahhahahaah benim kocam da şuan öyle bi halt yemeye korkuyo allahtan ikinci bebe olursa başına gelcekleri biliyo çünkü😁
TombulHatun perimasali802_ klasikler çok kalın ekstra ince yakın hisset filan var onlsr incecik kız ben 6 senedir nasıl sorunsuz kullanayım yoksa öyle poşet givi olsa senelerce çekilir mi 😂😂
perimasali802_ HurremSultan bizde ilk başlarda öyleydik hata bı ara sinirlendim paketi cope attım 😅 Ama şimdi eli alıştı giriyor içine ama ben sevemedim bir türlü
HurremSultan perimasali802_ yok ya sevemedik biz hayır söndüğü için canımı yakiyor acayip 🥲 azıcık inse bile kivriliyor poşet açıyor😂
TombulHatun HurremSultan @perimasali802_ Bir laf var bilir misiniz, gönülsüz iş yapanın çüksüz oğlu olur derler 😂 sizinki o misal kendiniz de istemiyorsnz sorna 40 bahane kendinize eziyet hamilemiyim sıkıntısı, yok kocamnki sönüyo bizimki niye sönmüyo tövbe tövbe milletin kocasınn sönmesini de konuşturmayn bana 😂😂😂 mis gibi korunma yöntemi öve öve bitiremedim ben sizi düşünüyorm ama siz bana diyorsunuz nau nau 😂😂😂