Kurban Bayramı’ndan bir kaç gün önce kavga ettik biz eşimle ve kavga ettiğimiz gün eşimin ailesi de bizdeydi olayda şu kurbanı eşimin köyünde kesecektik ama benimde kardeşim gelecekti kızımı görmeye eşime bunu dediğimde her seferinde başka yere gidiyordu şimdi niye geliyor falan dedi bizde baya kavga ettik eşimle sonra telefonda oldu bunlar tabi geri yatağa girince nasıl yapacağız falan dedim ben bu sefer de laf dalaşına annesi babasını çağırdım anası bana dediki sen neymişsin illallah benim oğlumu kuruttun ben biliyorum oğlumun ne yaşadığını bende dedim lan senin oğlun ne çekiyormuş yediği önünde yemediği arkasında eziyet mi ediyorum gül gibi evlat vermişim ona dedim eşimde o ara gaza geldi boşanacam senden ara babanı alsın götürsün seni dedi bende aradım babami geldi götürdü beni 1 hafta sonrasında aradı beni barışmak istiyorum falan dedi barıştık ama biz küs olduğumuz vakittede ne laflar ne iftiralar atıldı bana ben kendi altınlarımı aldım diye hırsız damgası yedim ben evde yemek yapmıyormuşum evim pismıs halbuki yalan her gun ben yemek yapardım doğumdan ilk 3 ay boyunca evime eskisi gibi özen gosteremedim oda bebeğim kolikti 5 dakika durmuyordu benim kendi altınlarımla alınan arabamız vardı bunu gitmiş başkasının üstüne yapmış