Blondie ben daha 1 haftalık gelindim gorumcemin çocukları hastanede yattı ben gittim yanlarında kaldım 1 hafta geri eve geldim kaynanam geldi hastaneye götürdüm dolandirdim ama doktorlar hiç bir şeyin yok dedi gönderdi daha sonrasında ben yeni düşük kürtaj olmuştum ramazab bayramına denk gelmişti ben o halimde oturdum sarma sardım baklava yaptım aman ney annesi bilmiyor benim elimden yesinler diye bacısı hasta olurdu ben 2 otobüs değiştirerek giderdin çocuklarına bakardım çorba yapardım benim evime sürekli habersiz gelirlerdi ona rağmen ben yemeksiz tatlısız sofrasiz yola göndermezdim onları her gelmelerinde en ağır yemekleri yapardım aman kaynanam bilmiyor benim elimden yesinler derdim her köye gitmem de mutfaktan cıkmazdim a dan z ye her şeylerini yapardım ama sinem hiç bir şekilde karşılık goremedi en zor zamanlarım hamilelikti benim hiç kimse gelip yardımcı dahi olmadı ben otobüste bayıldım kimse gelip kalmadı yanımda şeker yüksekliğinden kaç sefer hastanede yattım kimse refakatçi kalmadı