Selam kızlar 3 yıllık evliyiz eşim instagram kullanmıyordu yaklaşık 1 ay önce hesap açtı fakat çok arası yok instayla ayda yılda bir girer geçen gün eski sevgilisi istek atıp geri çekti girdim baktım hesabı gizli bende merak ettim acaba elimi değdi die hikaye attım hikayesine baktı sonra kendi hesabını herkese açıp hikaye attı bakmadık biz akşam gizledi tekrar biz dün yine hikaye attık onada bakmış yine aynı şekilde hesabını açıp hikaye attı kızlar çok sinirlerim bozuldu ne yapmaya çalışıyor anlamadım akrabası eşimin bu arada ne yapmam lazım lütfen düşüncelerinizi söyleyin bana

Gulsum12 Belliki aklı hala eşinizde eşiniz baksın girsin diye yapmış amacı sizce belli değil mi anlayamadınız mı ?

Gulsum12 İstek attı diyorsunuz ama aynı zamanda eşinizin hikayelerine bakabiliyor.Hesabınız gizliyse nasıl görebiliyor onu anlamadım 😶‍🌫️

Gulsum12 ilgi çekmeye çalışıyor kendince engelle gitsin hiç muhatap olup istediğini vermeyin

gizew hesabı açtımı yazmamışım ☺️

Gulsum12 var öyleleri artık yaşadım gördüm bu yüzden pek şaşırmıyorum

Gulsum12 Demekki aklı hala eşiniz de. Önemli olan eşinizin tavrı. Ben olsam ağzına sıçardım ama boşverin görmezden gelin. Yüz yüze gelirseniz ağzının payını verirsiniz.

Gulsum12 hesabı kapatın kesin çözüm ☺️ amacı belli. Niye böyle tavırlar sergileyen insanla uğraşasınız ve aklınızda eşinizde kuşkuya mahal bırakacak şeyler olsun ki.
          Hoş, böyle bir şeye tenezzül eden her türlü yolunu bulur. Ama en azından kadının gözünüze sokmasına engel olursunuz.
          Allah böyle insanlardan korusun. Kadın erkek fark etmiyor

Mommy12 ne güzel yazmışsınız öyle hayran kaldım 🌸Rabbim ıslah etsin mutlu bir evliliğim var bozmaya çalışıyor sanırım

Gulsum12 sosyal medya yılan gibi ya. Kötü maksatlı kullanılınca zehre dönüşüyor bence. Hiç açmadım instagram. Bazen düşünüyorum akraba arkadaş napıyor bakayım falan diye. Ama popomu kaşımaya fırsatım yokken bide onunla uğraşamam zaman kaybı 😅
              Hakikaten zehirli sarmaşık gibi saran birşey bence sosyal medya türevleri. (Bence☺️)
              Ona kafa yoracağıma bugün nereye gezmeye gitsek eşimle çocuğumla diye düşünürüm 🩵

Gulsum12 Göndermeli story atardım eşimle. Onun anlayacağı şekil de çok güzel laf sokucu bir şey yazardım. Onun gibilere bu yeter de artar 😂 Ben şahsi olarak yerim de duramadığım için önce eşimle yapacağım boku konuşur sonrasında yazar yüz yüze gelince de ağzına bir güzel sıçardım. Yapı meselesi 😂 Ama tavsiye etmem tabi ki ahahaha