Frenchoje o zaman değişik pozisyonlar değişik olaylara gireceksin bu işten zevk almazsan bu acı devam edecektir muhtemelen, an bebek yağı veyahutta masaj yağı kullanabilirsiniz

Frenchoje kayganlaştırıcı kullandnz mı hiç? Denemekten zarar gelmez. Bende ilk yılımda kuruluk oluor die zevk almıordum. Acıodu baya. Sonra ilişkmz daha heycanlı oldu coskusu falan. Baya ıslanıorm şimdi. Bu seferde aşırı ıslanmak sorun oldu 🤭 herneyse kayganlaştırıcı deneyin. Tahriş olmasın o zaman cnkü canınız acıor.

Olivetti anaaa ilk defa duydum 🤩 benim ki kestane balı yiyor bak onu da tavsiye ederim enerji veriyor

Frenchoje doğumdan önce bende senin gibiydim gecelik giyerdim ama sanki bi görev gibi gelirdi zevk almazdım hamileliğimde çok istekli olmaya başladım doğumdan sonra kilo verince fantezi geceliklerin ne kadar yakıştığını farkettim kendim için giydim hep sonra bir baktım çok istekli olmaya başlamışım her fırsatta istemeye 😂 eşimde hep çekinirdi taki ben ona çok fazla yanaşıncaya kadar sonra oda saldı yani kendini acıyacak diye şartlama gecelik giy aynanın karşısına geç ve tamamen şehvetli olduğun bi anında başla sonra bakıcaksın ki çok güzel bir cinsel hayatın olacak

Slinszr ben hiç içmedim eskiden sevgilime içirmiştim etkisi 2 gün sürdü tadını hiç sormadım ama sürekli ereksiyon halindeydi ve istekliydi 🙂

Slinszr çocuklardan akşam olunca halim kalmıyor kuzum valla, giyinmeye süslenmeye falan eriniyorum resmen 🤣

Frenchoje ben kullanmadm. Ben sonradan ilişkiden zevk aldıkça zevk suyum cogaldı. Sizde acıor die zevk alamıorsanz kayganlaştırıcı kullanın en azndan tahriş etmez

Kızlar ilişkiden sonra agriniz oluyomu malum bölgede. Benim oluyor . Aklıma hayat kadınları geliyor onlar nasil dayanıyor diye normal mi böyle olması