Benim sorunum ne ?
Nietzsche allah başka dert vermesin kuzum 🤣🤣🤣
Bilinmeyenlidenklem enfeksiyondan değil kuzum 😊 kuruluk oluyor evet.
- Düzenlendi
ZRaporu 🤣🤣
Frenchoje o zaman değişik pozisyonlar değişik olaylara gireceksin bu işten zevk almazsan bu acı devam edecektir muhtemelen, an bebek yağı veyahutta masaj yağı kullanabilirsiniz
Bilinmeyenlidenklem bebe yağı benimde aklıma geldi aslında. Onu deneyim 😊
Frenchoje kayganlaştırıcı kullandnz mı hiç? Denemekten zarar gelmez. Bende ilk yılımda kuruluk oluor die zevk almıordum. Acıodu baya. Sonra ilişkmz daha heycanlı oldu coskusu falan. Baya ıslanıorm şimdi. Bu seferde aşırı ıslanmak sorun oldu 🤭 herneyse kayganlaştırıcı deneyin. Tahriş olmasın o zaman cnkü canınız acıor.
Ozlemre hangi ürünü kullandınız acaba ?
Frenchoje doğumdan önce bende senin gibiydim gecelik giyerdim ama sanki bi görev gibi gelirdi zevk almazdım hamileliğimde çok istekli olmaya başladım doğumdan sonra kilo verince fantezi geceliklerin ne kadar yakıştığını farkettim kendim için giydim hep sonra bir baktım çok istekli olmaya başlamışım her fırsatta istemeye 😂 eşimde hep çekinirdi taki ben ona çok fazla yanaşıncaya kadar sonra oda saldı yani kendini acıyacak diye şartlama gecelik giy aynanın karşısına geç ve tamamen şehvetli olduğun bi anında başla sonra bakıcaksın ki çok güzel bir cinsel hayatın olacak
Slinszr çocuklardan akşam olunca halim kalmıyor kuzum valla, giyinmeye süslenmeye falan eriniyorum resmen 🤣
Ozlemre teşekkür ederim canım 😊
Kızlar ilişkiden sonra agriniz oluyomu malum bölgede. Benim oluyor . Aklıma hayat kadınları geliyor onlar nasil dayanıyor diye normal mi böyle olması