Annem babam seks yapıyor duymamazlıqdan gelmekden bıkdım
İnsan bıkıyor
Yeyaaaa çok normal bende lise Üniversite zamanlarımda duyuyordum odalarımız Yanyana olduğu için ama takıp kulaklıklarımı müzik dinliyordum uyuyana kadar
Evli ciftler icin normal ama dikket etmek gerekir.
Cocuklarin boyle birseye maruz kalmasi psikolojik olarak kotu
Sexysempanze benim ailem sesli bağıra çağıra yapmazlardı ancak yatağım onların duvarına yapışıktı haliyle az buçuk sesleri geliyordu ve anlayan yaşlarda olduğum için çokta umursamadım açıkçası 😂
[silindi]
Yeyaaaa anne baba olunca insan bi tuhaf oluyor anlıyorum sizi sanki soguyosun gibi âilenlenzlemi yaşıyorsunuz 😚
Bilinmeyenlidenklem normal yalnız duymak zorunda değilim sinirleniyorum
Bilinmeyenlidenklem bende 21 yaşındayım
Yeyaaaa konuşulacak birşey olsa git konuş diyeceğim ama bu sefer sen suçlu olursun o yüzden anladığın an tak kulaklığı müzik dinle yapacak birşey yok maalesef, diyorum ya benim ailem bizlere duyurmamak için gece yarısı biz odalarımıza çekildikten 1.5 2 saat sonra odalarına çekilirlerdi ama ben uyumadığım için nefeslerini duyardım kulaklıklarımı takardım hemen, benim ki ses bile değil düşün 🤔 etkileniyorsan o an bulunduğun odayı vs terkedebilirsin
Bilinmeyenlidenklem bede evliyum
23 yasindayim daha evlenene kadar daha annemle babamn o işi yaptgini asla duymadm hic hissetmedik yani en ufak bir banyoya bule rast gelmedik dusunun 5 kardesiz nasl duyurmadlr cok merak ediyorum 🤷♀️😂 gercu duymakta istemezdim yani
Yumuduk yatakları bölen sadece duvar olunca gece sessizliğinde uyanıksanız duyarsınız uyuyorsanız elbette duymazsınız 😂