Biyiklim Saçını açtıktan sonra rengi ortaya çıksın saçı kurut hemen üstüne istediğin rengi sür 25 dk falan bekletip hemen yıka. Fakat açıcıdan sonra saçı yıkadıktan sonra mutlaka kurut ıslak saça boyayı sürersen hem istediğin rengi elde edemezsin dalgalar olur hemde saç boyayı emmeliki net rengi ortaya çıksın. Eğer boyadıktan sonra ikinci boyamayı soruyordan yani dipten kendi saç rengin geldiğinde en az 1 ay beklemelisin çünkü sacı açacaksın ve dinlenmeli.
Saç boyası
Biyiklim saçın ne renk ne renge boyamak istiyorsun bu işleri çok değiştirir
Ama hemen istiyorum diyorsun açıcı kullanırsan hemen olur
simonedebeauvoir koyu kumral bal köpüğü yada küllü sarı mı ne o renge
Biyiklim küllü sarı
Canım küllü sarıya bence şimdilik bulaşma. Küllü her renk tonu yıkadıkça saçını yeşertir. Küllü olmayan bir renge bence boya zaten pek tecrüben yok evde kendin yapacaksın,saçın yeşerirse üzerine koyu yapman gerekir yada tekrar açıcı uygulanacakki yeşillik gitsin.
Küllü = Yeşerme sakın unutma 😁
Biyiklim yani istedigin tonu elde etmek için aciciyi kontrollü yapman lazım ben 25 gün falan oldu mavi siyahdan küllü açık sarıya döndürdum iki kez açtım ama kontrollü şekilde ve 2 hafta bekleyip ikinci açmayı öyle yaptım sonra tekrar 2 hafta bekleyip yıpranan yerleri kestim ve boyama yaptım şuan 9.1 saç rengim