Biyiklim Saçını açtıktan sonra rengi ortaya çıksın saçı kurut hemen üstüne istediğin rengi sür 25 dk falan bekletip hemen yıka. Fakat açıcıdan sonra saçı yıkadıktan sonra mutlaka kurut ıslak saça boyayı sürersen hem istediğin rengi elde edemezsin dalgalar olur hemde saç boyayı emmeliki net rengi ortaya çıksın. Eğer boyadıktan sonra ikinci boyamayı soruyordan yani dipten kendi saç rengin geldiğinde en az 1 ay beklemelisin çünkü sacı açacaksın ve dinlenmeli.

Biyiklim saçın ne renk ne renge boyamak istiyorsun bu işleri çok değiştirir
    Ama hemen istiyorum diyorsun açıcı kullanırsan hemen olur

Goat tamam teşekkür ederim bilgiler için 🥰

Biyiklim küllü sarı

Canım küllü sarıya bence şimdilik bulaşma. Küllü her renk tonu yıkadıkça saçını yeşertir. Küllü olmayan bir renge bence boya zaten pek tecrüben yok evde kendin yapacaksın,saçın yeşerirse üzerine koyu yapman gerekir yada tekrar açıcı uygulanacakki yeşillik gitsin.
      Küllü = Yeşerme sakın unutma 😁

Biyiklim yani istedigin tonu elde etmek için aciciyi kontrollü yapman lazım ben 25 gün falan oldu mavi siyahdan küllü açık sarıya döndürdum iki kez açtım ama kontrollü şekilde ve 2 hafta bekleyip ikinci açmayı öyle yaptım sonra tekrar 2 hafta bekleyip yıpranan yerleri kestim ve boyama yaptım şuan 9.1 saç rengim

dmltugce açıcıyi kaç dakka beklettin sonra boyadın ben en az 5 dakka bekletmek istiyorum yıkayıp kurukadiktan sonra boyamayı düşünüyorum az bişi rengi açılsa bile yeter bana

Biyiklim 5 dakikada hiç bir sonuca ulaşamazsınız en az 30 dk beklemesi gerekir ben 45 dk beklettim çünkü istediğim tona kadar acilmamisti

dmltugce peki açıldıktan sonra hemen boya mı yaptınız yoksa beklediniz

dmltugce dün açtım bugün boyacam çünkü eşim beni hiç beğenmedi görmek bile istemiyor ki bende öyle çingene gibi oldum 😂o yüzden sarıyı hemen kapatmak istiyorum karamel kahve aldım bugün yapcam

• Goat bunu yanıtladı.

Biyiklim Canım açıcıyla açtıktan hemen sonra zaten üzerine sen istediğin boyanı uygulamadınmı boya renginimi beğenmedi. Dün açtım bugün boyuyacağım deyince öyle anladım😀

Goat dün açıcı yaptım bugün istediğim boyayı uyguladım hala bana tavırlı kocam benden soğudu mu noldu ya 😭😂

• Goat bunu yanıtladı.

Biyiklim Renk değiştirmek istediğini veya istediğin rengi eşine söylemişmiydin, belkide söylemediysen ondan olabilir. Sonuçta yapacağın rengi zaten biliyorsa şuan böyle davranması saçma 😁

Goat söylemiştim kaç gündür hep söylüyordum da yapcam diye ama ne bilim baya tepki verdi kızdı konuşmuyor benle

• Goat bunu yanıtladı.
                        • Goat bunu beğendi.

Biyiklim Saçını yıprattığınla kaldın desene, az çok sevdiği tonları bilirsin düzeltince tribi geçer merak etme.

Goat sevdiği ton yok ki saçımın doğal halini seviyordu bide saçlarım yıpranmadi aynı