Biyiklim saç açıcı dan sonra boya gerekli mi peki

Canım bunu soruyorsan anladığım kadarıyla saç boyalarınla ilgili pek tecrübeli değilsin. Bence evde açmayı denemek yerine bilen birine yaptır. Çünkü çokta bilgin yok ufacıl bir hatan saçınï yakar

Goat tecrübeli değilim ilk defa yapcam ve kapalıyım değişiklik olsun diye yapıyorum eşim beni biraz farklı görsün artık 😂

• Goat bunu yanıtladı.

Biyiklim Evde açmak bilmeyen için risk ya canım. Süreyi iyi ayarlaman gerek ve yapacağın renk tonuna göre arada nekadar açıldı bakman lazım eğer sarı gibi daha açık istemiyorsan çok bekletmene gerek kalmaz. Değişiklik iyidir tabiki ne renk düşündün

Goat bal köpüğü düşünmüştüm sadece boya tutar mı acaba koyu kumral saçı olmadı açıcı tek sürerim 10 dakada yıkarım

• Goat bunu yanıtladı.

Biyiklim Koyu kumral üzerine açıcı kullanmadan bal köpüğü tutmaz canım. Çok bekletmeden kontrollü gidersin olmadı. Saçın bir tutamına bakarsın açılma tonuna ona göre yıkarsın

Biyiklim evet once acici sur sacinin her yerine ama gozune falan gelmesin dikkat et cok tehlikeli yarim saat beklet eger sacin koyu renkse ama sürekli kontrol et ne kadar acildigini ondan sonra guzelce yika sacini eger sacim cok yipranir dersen 1 hafta bekle daha sonra istedigin renge boya bilir kisi degilim sadece tecrübe 🤣🤣

Biyiklim oryal ile saçı açman lazım hafif su eklersen daha doğal açılır bu arada ana renk ne

Goat peki açıcı yaptıktan sonra boya ne kadar süre içinde yapayım

• Goat bunu yanıtladı.

Biyiklim Saçını açtıktan sonra rengi ortaya çıksın saçı kurut hemen üstüne istediğin rengi sür 25 dk falan bekletip hemen yıka. Fakat açıcıdan sonra saçı yıkadıktan sonra mutlaka kurut ıslak saça boyayı sürersen hem istediğin rengi elde edemezsin dalgalar olur hemde saç boyayı emmeliki net rengi ortaya çıksın. Eğer boyadıktan sonra ikinci boyamayı soruyordan yani dipten kendi saç rengin geldiğinde en az 1 ay beklemelisin çünkü sacı açacaksın ve dinlenmeli.

Biyiklim saçın ne renk ne renge boyamak istiyorsun bu işleri çok değiştirir
                    Ama hemen istiyorum diyorsun açıcı kullanırsan hemen olur

Goat tamam teşekkür ederim bilgiler için 🥰

Biyiklim küllü sarı

Canım küllü sarıya bence şimdilik bulaşma. Küllü her renk tonu yıkadıkça saçını yeşertir. Küllü olmayan bir renge bence boya zaten pek tecrüben yok evde kendin yapacaksın,saçın yeşerirse üzerine koyu yapman gerekir yada tekrar açıcı uygulanacakki yeşillik gitsin.
                      Küllü = Yeşerme sakın unutma 😁