perimasali802_ Ddimassh tepkini her ne olursa ol koy annende babanda kusura bakmasin ya o çocuğa Allah korusun başka bir şey olsaydı bunun vebalini kim alacak
Ddimassh perimasali802_ Onunla muhatap olmayacağım.Sadece çocuğumu almak isterse o zaman alamayacağını bilecek.Yüz göz olmak istemiyorum. Benim acım bana yetiyor zaten
Ddimassh gizew Ben yine aynı olurdum diye düşünüyorum.Ama eşim mahvederdi kardeşini.Hastanedeyken dedi zaten bacılarımdan biri yapsaydı kemiklerini kırardım diye
Ddimassh _rumuzyok Benim pasif kalmamın sebebi çocuğumun derdindeyim.İlk gün hastanede kaldığımızda sabaha kadar kucağımdaydı ne emdi ne uyudu.Kollarım uyuştu resmen.Ağlamaktan ağrıdan rengi sapsarı oldu çocuğumun.Böyle bi durumda olayın peşine düşemedim ki
_rumuzyok Ddimassh neyse Allahım daha beterinden korusun evlatlarımızı sen bebişine iyi bak tez zamanda Rabbim şifasını versin inşAllah ❣️
meleksen1 Ddimassh Çok geçmiş olsun. Böyle ciddi birşey nasıl söylenmez akıl alır gibi değil, bırak düşmeyi kafasını bile vursa söylemesi gerekiyor kim olursa olsun.
kizatasozu Ddimassh Allah korumus ben delirirdim heralde nasıl saklar ya annen babanda ayrı değişik bide koruyolar ben olsam uzun bı sure gorusmezdim hicbiriyle
Elmasekeri Ddimassh ah canım benim yaaa çok geçmiş olsun tüylerim diken diken oldu okurken Bu kadar sakin kalabildiğim için seni kutluyorum öncelikle ablan bile olsa evladın herkesten herşeyden önce gelir Yaptığı çok yanlış birşey koskocaman kadın belliki istemeden olmuş ama olmuş netice de saklamak yerine bir an önce doktora götürmeye çabalamalıydı mahçup olmalıydı bunu onunla konuşmalısın bence kendini kötü hissedecekse de hissetsin çocuk bu yaaa hemde daha dört aylık okurken içim sızladı ya benim 😤🤨🤦♀️🥺🥺🫢🫢 tavrını çok net bir şekilde koy bence canım bu öyle geçiştirilecek bir konu değil annene babana hayret ediyorum çocuğun düştüğünü görüyorlar bari onlar bişey desinler bu konu da enaz annen ve baban da kardeşin kasar suçlular olacak iş değil ya 😤
gizo00 Ddimassh şaka gibi ben olsam ciddi bi kavga ederdim yolardım onu yemin ederim kim olursa olsun benimde bebeğim 4 aylık empati yapınca çok kötü oldum ciddi söylüyorum yolardım onu bşdaha da görüşmezdim bencil ya
Ddimassh gizo00 Ben onun çocuğuna yapsam kıyameti koparırdı.Şu an ben sorduğumda sorguladığımda bile üstünü örtüyorlar.Kurcalama diyorlar sorduğum için suçlu hissettiriyorlar bana.Olan oldu diyorlar öğrendiğimde bir şey kazanmayacakmışım
prenses90 Ddimassh ayy kanım dondu kuzum benim nasıl öylr düşürmüş hiçmi sesi gelmedi size,anlamadınız,ne demek kırık nasıl canı yanmıştır kuzumun,ablanda korktu bence o korkuyla sağlıklı düşünemedi,kızın ama ne bilim üzüldüm onada🫣
Ddimassh prenses90 At çiftiliği vardı 500 metre ileride oraya götürdü.Uzaktı bize.Bilsem verir miydim yavrumu.Kimselere vermem bundan sonra
zarifhanim Ddimassh Çok geçmiş olsun, rabbim acil şifalar versin yavrunuza. Tez zamanda ağrıları geçsin inşaAllah. Ben postu okurken çok kızdım kendimi düşündüm. Allah göstermesin böyle bir olay yaşasam kimin kime değer verdiği umrumda olmazdı açıkcası, benim evladımdan önemli değil. Aileniz ablanızı destekleyip size yüklenecek diye lütfen hatasını sineye çekmeyin en azından söz ile karşılığını verin. Ablanızın gizlemesi çok büyük hata. Nasıl aileniz bunu görmezden gelebilir. Bebek bir travma yaşamış olsa onun yüzünden bir can tehlikeye düşmüş oluyor. Bebek ya. Bu nasıl bir sorumsuzluk ki kendi nefsi için saklıyor. Bencillik değil vicdansızlık. İki bacağı birden kırılmışsa nasıl düştü kim bilir. Söylemesi gerekirdi. Düşürdüğü için değil gizlediği için ablanızla muhabbetinizi kesmelisiniz..
Yusra Ddimassh Ablana söylemişler galiba. Oyuzden gelmiyor da nereye kadar gelmeyecek. Gerizekali ya ya çocuğun farklı bir yeri çarpsa birsey olsa vicdansız birde teyze olcak. Çok üzüldüm umarım şuan iyidir.
Hoyrat Ddimassh hepimiz insanız hatamız olur elbet kimse isteyerek düşürmez ama abla ız saklamakla hata etmiş aksine söyleyip hastaneye götürmeliydi tamam o an belki acıyla kızardınız ablanıza ama sonra hal olur du ama yaşan söylemesi hele babanızın annenizinde başta onu desteklemesi çok yanlış ya ben olsam kıyameti koparırdım yalan söylediği için haaa miniğe de çok geçmiş olsun
Ddimassh Hoyrat O an söylese inanınki çocuğumun derdiyle kızmaya bile halim olmaz direk hastaneye götürürdük.Teşekkür ederim
Cicegimmm Ddimassh ben olsaydım ablam bile olsa arama mesafe koyardım. Düşüp kafasını vursaydı beyin kanaması da geçirebilirdii… ayrıca eğer doktora gotürüp kırığı farketmeseydiniz bebeğinizin bacağı kendi kendine yamukta kaynayabilirdi ve bu ilerde yürümesinde aksaklık olabilirdi. Ablanızını da geçtim babanız nasıl saklayabilir böyle bi durumu ona da takıldım ben
Ddimassh Cicegimmm Ablam evlendiğinden beri çok sıkıntı yaşadı.Bu bir senedirde eşiyle sorun yaşıyor iflas ettiler.Yıllardır onunla ilgili çok hassaslar.Gelip bize ne yapsa aman biz cevap vermeyelim zaten sıkıntısı var aman boşverelim diye bastırıldık hep.Şimdide beni ve bebeğimden çok ablamı düşündü babam demekki.Ne de olsa olan oldu bilinmesine gerek yok demiştir diye düşünüyorum.Bir ay alçıda kalacak evime dönmeyi planlıyorum.Benden gizledikleri için bir ay katlanamam babamın evinde.Tek başıma bakarım çocuğuma