Ddimassh HurremSultan Annem babam ablama karşı çok hassas.Ben nasıl kırldığını sorduğumda sen orayı düşünme iyileşmesine bakalım diyorlar.Ona kızmıyım diye.Çıldıracağım.Ben tepkimi bundan sonra gösterdiğimde de ona değil bana yüklenecekler biliyorum.Kırılacak kadar ters düşmüş hiçmi düşünmedi susmuyor bu çocuk söyliyim hastaneye götürsünler diye.Biz götürelim dedik susmayınca.O sesini bile çıkarmadı.Panik atağının derdindeydi.Çocuğum acıdan uyuya kalsa belki fark etmeyecek hastaneye götürmeden sabaha kadar o şekilde kalıp bacağı öyle kaynayacaktı allah korusun😭😭😭 Vicdansız bencil
perimasali802_ Ddimassh tepkini her ne olursa ol koy annende babanda kusura bakmasin ya o çocuğa Allah korusun başka bir şey olsaydı bunun vebalini kim alacak
kizatasozu Ddimassh Allah korumus ben delirirdim heralde nasıl saklar ya annen babanda ayrı değişik bide koruyolar ben olsam uzun bı sure gorusmezdim hicbiriyle
Ddimassh baileys Çocuğu değil kendini düşündü.Bencil! Kızmayalım diye hayatını tehlikeye attı bebeğimin.Fark etmeyip öyle uyutsaydık bacağı kırık şekilde kaynayıp sakat kalacaktı oğlum 😭😭
baileys Ddimassh aslında onun korkusunu da anlıyorum ama yaptığı doğru değil çok yanlış çok. iletişime geçtiniz mi kendisiyle hiç olaydan sonra bişey diyor mu
_rumuzyok Çok çok geçmiş olsun daha küçücük bebiş ya kurban olayım onun canına ben Çok pasif kalmışsın çok sakin kalmışsın ben annem babam dahi olsa ablanı saymıyorum bile başı o çekiyor elden geçirirdim verir veriştirirdim sen hayırdır hem çocuğumu düşürücen ki tamam olabilir yanlışlıkla falan ama saklamak nedir ya daha kötüsü olsa kafasını çarpsa koluda aynı şekilde olsa sen nasıl hesabını vericeksin köpek, evladım o benim ya onunda varmış çocuğu Allah sormazmı ablana aklımdan daha neler geçiyorda çok sinirlendim ben okurken bile çok sinirlendim sana hayret ediyorum şuan
Ddimassh _rumuzyok Benim pasif kalmamın sebebi çocuğumun derdindeyim.İlk gün hastanede kaldığımızda sabaha kadar kucağımdaydı ne emdi ne uyudu.Kollarım uyuştu resmen.Ağlamaktan ağrıdan rengi sapsarı oldu çocuğumun.Böyle bi durumda olayın peşine düşemedim ki
papatyamsigibi Ddimassh gene iyi sakin kalabilmişsin. Eger saklamasaydı büyük tepki vermezdim bende. İnsanlık hali hayatta herşey oluyor ama birde sakladı senden. Ben olsaydım ablanın parmaklarını tek tek kırardım. Yanlış anlama düşürdügü için degil. Sakladıgı için. Böyle konular şakaya gelmez. O zaman geçirsin bakalım panikatak
Ddimassh gizew Ben yine aynı olurdum diye düşünüyorum.Ama eşim mahvederdi kardeşini.Hastanedeyken dedi zaten bacılarımdan biri yapsaydı kemiklerini kırardım diye
perimasali802_ Ddimassh çok geçmiş olsun 🤲 Allah’ım korumuş ya iki bebeği birden almak nedir Ablanizda korkmuş ama keşke söyleseydi ilk başta olay böyle olmazdı
Ddimassh perimasali802_ Onunla muhatap olmayacağım.Sadece çocuğumu almak isterse o zaman alamayacağını bilecek.Yüz göz olmak istemiyorum. Benim acım bana yetiyor zaten
_rumuzyok Ddimassh neyse Allahım daha beterinden korusun evlatlarımızı sen bebişine iyi bak tez zamanda Rabbim şifasını versin inşAllah ❣️
meleksen1 Ddimassh Çok geçmiş olsun. Böyle ciddi birşey nasıl söylenmez akıl alır gibi değil, bırak düşmeyi kafasını bile vursa söylemesi gerekiyor kim olursa olsun.
Elmasekeri Ddimassh ah canım benim yaaa çok geçmiş olsun tüylerim diken diken oldu okurken Bu kadar sakin kalabildiğim için seni kutluyorum öncelikle ablan bile olsa evladın herkesten herşeyden önce gelir Yaptığı çok yanlış birşey koskocaman kadın belliki istemeden olmuş ama olmuş netice de saklamak yerine bir an önce doktora götürmeye çabalamalıydı mahçup olmalıydı bunu onunla konuşmalısın bence kendini kötü hissedecekse de hissetsin çocuk bu yaaa hemde daha dört aylık okurken içim sızladı ya benim 😤🤨🤦♀️🥺🥺🫢🫢 tavrını çok net bir şekilde koy bence canım bu öyle geçiştirilecek bir konu değil annene babana hayret ediyorum çocuğun düştüğünü görüyorlar bari onlar bişey desinler bu konu da enaz annen ve baban da kardeşin kasar suçlular olacak iş değil ya 😤
gizo00 Ddimassh şaka gibi ben olsam ciddi bi kavga ederdim yolardım onu yemin ederim kim olursa olsun benimde bebeğim 4 aylık empati yapınca çok kötü oldum ciddi söylüyorum yolardım onu bşdaha da görüşmezdim bencil ya
Ddimassh gizo00 Ben onun çocuğuna yapsam kıyameti koparırdı.Şu an ben sorduğumda sorguladığımda bile üstünü örtüyorlar.Kurcalama diyorlar sorduğum için suçlu hissettiriyorlar bana.Olan oldu diyorlar öğrendiğimde bir şey kazanmayacakmışım
prenses90 Ddimassh ayy kanım dondu kuzum benim nasıl öylr düşürmüş hiçmi sesi gelmedi size,anlamadınız,ne demek kırık nasıl canı yanmıştır kuzumun,ablanda korktu bence o korkuyla sağlıklı düşünemedi,kızın ama ne bilim üzüldüm onada🫣
Ddimassh prenses90 At çiftiliği vardı 500 metre ileride oraya götürdü.Uzaktı bize.Bilsem verir miydim yavrumu.Kimselere vermem bundan sonra
zarifhanim Ddimassh Çok geçmiş olsun, rabbim acil şifalar versin yavrunuza. Tez zamanda ağrıları geçsin inşaAllah. Ben postu okurken çok kızdım kendimi düşündüm. Allah göstermesin böyle bir olay yaşasam kimin kime değer verdiği umrumda olmazdı açıkcası, benim evladımdan önemli değil. Aileniz ablanızı destekleyip size yüklenecek diye lütfen hatasını sineye çekmeyin en azından söz ile karşılığını verin. Ablanızın gizlemesi çok büyük hata. Nasıl aileniz bunu görmezden gelebilir. Bebek bir travma yaşamış olsa onun yüzünden bir can tehlikeye düşmüş oluyor. Bebek ya. Bu nasıl bir sorumsuzluk ki kendi nefsi için saklıyor. Bencillik değil vicdansızlık. İki bacağı birden kırılmışsa nasıl düştü kim bilir. Söylemesi gerekirdi. Düşürdüğü için değil gizlediği için ablanızla muhabbetinizi kesmelisiniz..