prenses90 olabilir canim bazen vücut şımarıyor birden veriyor sonra yavaşlama oluyor önemli olan kararlı sekilde devam etmen 🌸
Diyet arkadasi aranıyor😻
Ben başladım kızlar 70.80 ile sabah 500ml limonlu su kahve daha sonra 30dk kardiyo yaptım sağlıklı bi kahvaltı yaptım 2 ana 2 ara şeklinde yapmayı düşünüyorum ama bakalım bide gün içinde yarım saat yürüyüş bandında yürümeyi planlıyorum yürüyebilirsem inşallah 🙏
kukuliiiii @elif05 ben yapamıyorum kizlar kusuruma bakmayın ilk günden pes etmek istemezdim ama enerjim çok düşük daha sonra tekrar deniyecegm😞
Bende başladım regl olmama rağmen bence herşey kafada bitiyor sizde bitirin😘
perimasali802_ adet dönemi normal diyor doktorum,arka planda bi 74 falan vardır dedi☺️ bu hafta daha farklı detoks içeren bir liste verdi her hafta dahada azimleniyorum kuzum,haftaya pazartesi tekrar güncellerim durumumu☺️
elizyaa aaa neden kız bu kdr çabuk pes etmen olamadı,dön aramıza🥹
- Düzenlendi
elif05 @prenses90 bende insülin direncinden dolayı çok zor kilo veriyorum ,birseyleri stres yaptıkça kendimi yemeğe veren biriyim ve çok çok zor bir dönemden geçiyorum yemeği kesersem zararım kendime olur o yüzden kendimi daha iyi hissettiğim zaman tekrar baslicam 🥹
prenses90 olabilir canim,sen bu azimle kararla yaparsin bekliyorum haber et bnada
Kızlar merhaba size bir şey danışmak istiyorum.3 ay öncede kısa sürede kilo verdim . Günde 1 öğün beslenerek 2 ayda 8 kilo verdim. Şuan geçmeye anlamsız mide bulantılarım var . Doktora da gittim birleyen bulamadılar . Sizde de benzer durumlar yaşayan var mı
alinasira diyete devam mı hala miden küçüldüğse fazlasını atmak istiyor dur
perimasali802_ devam etmiyorum yemelere başladım . Aç tok fark etmiyor midem sürekli bulanıyor
elizyaa yaaaaa neden ama
alinasira mideni yaktin acaba kız detoks suyu falan
Geçmiş olsun canım 🌸
perimasali802_ öyle sular yapmadım ki midede yanma yok sadece bulantı 🤢 doktorlarda çare bulamadı
alinasira başka bir doktora gitsen yani durduk yere bulantı neden olur ki
Psikolojik olarak cokmu takiyorsun yani aklima başka bir şey de gelmiyor
perimasali802_ benimde sizin gibi aklıma başka bir şey gelmiyor