Kızlar merhaba size bir şey danışmak istiyorum.3 ay öncede kısa sürede kilo verdim . Günde 1 öğün beslenerek 2 ayda 8 kilo verdim. Şuan geçmeye anlamsız mide bulantılarım var . Doktora da gittim birleyen bulamadılar . Sizde de benzer durumlar yaşayan var mı
Diyet arkadasi aranıyor😻
alinasira diyete devam mı hala miden küçüldüğse fazlasını atmak istiyor dur
perimasali802_ devam etmiyorum yemelere başladım . Aç tok fark etmiyor midem sürekli bulanıyor
elizyaa yaaaaa neden ama
alinasira mideni yaktin acaba kız detoks suyu falan
Geçmiş olsun canım 🌸
perimasali802_ öyle sular yapmadım ki midede yanma yok sadece bulantı 🤢 doktorlarda çare bulamadı
alinasira başka bir doktora gitsen yani durduk yere bulantı neden olur ki
Psikolojik olarak cokmu takiyorsun yani aklima başka bir şey de gelmiyor
perimasali802_ benimde sizin gibi aklıma başka bir şey gelmiyor
elizyaa Bende 70 kiloyum 65 kilo olmak istiyorum boyunuz kaçtı ? Beraber yapabiliriz motive olalım 😀
ladymomm ay inan 4gözle bekliyorum sırf seni beklediğimden uygulamayı silmiyorum vallahi💖 başladım bu hafta geri aldığım 3kilonun 2sini vermişim bakalımm💃 daha yolum çook uzun seninle ilerlemek isterim yine🥲
Aglicaktabikolaymi
Pazartesi ben diyete başlayacağım ama öyle düzenli gider miyim bilmiyorum çünkü dizimde menisküs yırtılması var spor beni zorluyor ağrısından 1 aydır ayakta zor duruyordum daha yeni kendine geldi sayılır. Post açacak kadar da müsait bir aktifliğim yok ama sen başladığın zaman özelden yazarsan oradan destek olurum sana seve seve 🌺❤️
ladymomm Çok teşekkür ederim aşkım biz başladık kızımla bu hafta. Çok geçmiş olsun inşallah bir an evvel toparlanırsın, herşeyin başı sağlık dikkat et kendine🌺😘