Kızlar merhaba size bir şey danışmak istiyorum.3 ay öncede kısa sürede kilo verdim . Günde 1 öğün beslenerek 2 ayda 8 kilo verdim. Şuan geçmeye anlamsız mide bulantılarım var . Doktora da gittim birleyen bulamadılar . Sizde de benzer durumlar yaşayan var mı

elizyaa ay kız geç kaldım ama başlayalım yenideennn🥲😂

alinasira başka bir doktora gitsen yani durduk yere bulantı neden olur ki
    Psikolojik olarak cokmu takiyorsun yani aklima başka bir şey de gelmiyor

elizyaa Bende 70 kiloyum 65 kilo olmak istiyorum boyunuz kaçtı ? Beraber yapabiliriz motive olalım 😀

ladymomm ay inan 4gözle bekliyorum sırf seni beklediğimden uygulamayı silmiyorum vallahi💖 başladım bu hafta geri aldığım 3kilonun 2sini vermişim bakalımm💃 daha yolum çook uzun seninle ilerlemek isterim yine🥲

Aglicaktabikolaymi
        Pazartesi ben diyete başlayacağım ama öyle düzenli gider miyim bilmiyorum çünkü dizimde menisküs yırtılması var spor beni zorluyor ağrısından 1 aydır ayakta zor duruyordum daha yeni kendine geldi sayılır. Post açacak kadar da müsait bir aktifliğim yok ama sen başladığın zaman özelden yazarsan oradan destek olurum sana seve seve 🌺❤️

ladymomm Çok teşekkür ederim aşkım biz başladık kızımla bu hafta. Çok geçmiş olsun inşallah bir an evvel toparlanırsın, herşeyin başı sağlık dikkat et kendine🌺😘