Bu aralar çocuklarıma çevreme kimseye sabrımın kalmadığını hissediyorum. Çocuklarımla çok güzel oynuyorum ama biranda sıkılıyorum çocuklarım ağladığında bağırdığında biranda bağırıp çağırıyorum sonra çok pişman oluyorum ama bilmiyorum. Çöm yoruldum galiba kimsenin bana bir nokta kadar yardımı yok herkes benden bir şey bekliyor . Eşim dahil olmak üzere kimsenin bana bir gram yardımı yok kimse git bir 10 dakika kafanı dinle uzan demiyor. Annem kaynanam herkes benden bir beklenti içersinde ben artık yetemedğimi düşünüyorum yoruldum yıldım artık. Ne yapmam gerekiyor nasıl davranmam gerekiyor bilmiyorum
Bana bir şeyler oluyor
Aynı duyguları yaşıyorum 26 halında 5 ve 16 aylık yaşlarımda iki çoçuk amnesiyim 7 yıllıda geride bıraktım evlilikte . Ama oğlum doğunca son 16 ay yani çok zor şeyler yaşadım ağır geldi kimsesizlik desteksizlik hep üst üste birşeyler anlaşılmadığımı hissetmek vs vs yani döksem uzadıkça uzar yorgunum yayıp kalkmamak istiyorum. Ama şu huyum var hep pozitif oldum pozitif bişey buldum mutlaka. Hep derim evren bizi duyar ona güzel davran ki sana altın tepsiyle karşılık sunsun . Dilerşm içimizdeki bu yorgunluk , bitkinlik yerini güçlü umutlar neşeli günler huzurlu sağlıklı ruh ve beden sağlığı alsın
duygusalkiz sana birsey olmuyor cicegim en hakli duygularin devreye giriyor 🥀 degerli olmak istiyorsun ki en dogal hakkin.. kendin icin sevdigin seyleri yap beklentide bulunma bekledikce yorulur dibe batarsin gor bak beklentin azalinca masil kendine geliyorsun rabbim gönlünü ferah eylesin🌸
duygusalkiz bu durumu çoğumuz zaman zaman yaşıyoruz çünkü bizde insanız tamam anne olabiliriz biz doğurduk evet ama bizimde ilgiye o sefkate ihtiyacımız var 2 çocuğum var bu zamana kadar hiçbir kimseden tek yardım görmedim 2 ay öncesinden eşimle o kadar sıkıntı yaşadık ki hepsi bu olaylardan başladı ve annem kaynanam gilin yanında sende bende eside kızıma hiç destek olmadık bu kız kafayi yemek üzere annecim bn seni çok yalnız birakmisim özür dilerim demişti o kadar üzüldüm ki o durumda hüngür hüngür ağlamıştım gerçekten kendi annemin bile hiç desteği olmadan bu zamana kadar geldim surda son 2 sene çocuklar bir toparlansin inşallah bnde eski halime donucem ve artık hiçbirine ihtiyacım olmicak temmenim bu yönde ❤️
duygusalkiz ben bu sefer kesin karar verdim bir kaç ay sonra psikolojik destek almaya başlıyacagim. şuanda kullandigim bir ilaç yüzünden antidepresan kullanamıyorum bu yüzden kesinlikle destek almani tavsiye ederim. Çünkü çocuklar bunu hak etmiyor
Sinee_ inşallah güzel dileklerin için çok teşekkür ederim
Zamansiz_ amin inşallah
2minnosannesi benimde öyle ama işte çocuklarım büyüyor ve ben bağıran kızan bir anne olmak istemiyorum
HurremSultan ben aldım ama kendi kafama göre ilaçları bıraktım. Bugün oğlum babasına ben kötü ve yaramaz bir çocukmuyum annem bu aralar bana çok kızıyor demiş bu beni çok yaraladı açıkçası neye uğradığımı şaşırdım ve bende yeniden psikiyatriye gitmeyi düşünüyorum.
duygusalkiz hepimiz bagiriyoruz bagirmayan anne görmedim hiç biraz daha yaş aldıkça anlicaklar diye umuyorum 🥹
duygusalkiz Bunalım deniliyor buna biraz da. Hani kimseden destek görmeyince insanın sabrı kalmıyor doğal olarak. Eşinizden yardım isteseniz ? Yorulduğunuzu anlatsanız belki halinizden anlar.
duygusalkiz hayır demeyi yoruldum biraz dinlenmek lazım demeyi dene canım. Sen olmasan da işler bir şekilde hallolur ama senin de dinlenmene ihtiyacın var bugün dene.
duygusalkiz hiç kimseye koşmak derdine derman olmak zorunda değilsin kimsenin işini yapmak zorunda değilsin değerli olmak istiyorsan önce sen kendine değer verceksin biseyi biliyosanda bilmiyorum diceksin öyleleri daha çok değer goruyo .
kizatasozu o kadar doğru ki
duygusalkiz sana birşeyler olduğu yok sadace sabrın kalmamış ve etrafındaki insanlardan beklentilerin var onlar bekletini karsilamadigi için kendini yetemiyor hissediyorsun . Kimseden birşey bekleme kendi annen de olsa bana mı guvendin doğurdun derler o yüzden kimseden bekleme . Ben pskolojik destek alıyorum kızım yogunbakima girmişti onun durumundan çok etkilendim sonrasinda çok öfkeli kendini kaybetmiş bir anne eş olduğumu farkettim ve hemen pskolojik destek almaya başladım çok rahat kafam 🙏🏻