TombulHatun perimasali802_ periii yeni mi haberin oldu kaç aydır 400 veriyorm ben 😂😂 kesim en son 500dü 😂
perimasali802_ TombulHatun geçen ay 150 ile aldim 😂 ayda bi kere kaş için gidiyorum bn bazen bozuyorum çünkü 😂 Yüzümü kendim alırım iple ama fiyatlar uçmuş yaaa.boya yapmayı düşündüm iki bin den aşağı yok
TombulHatun perimasali802_ ben sanırsın nişantaşnda aldırıyorm 😂😂 ben kaşımı ellemem ama benim bu 400ün içinde kaş açma da var, yüzümü kendim alınca daha çabuk çıkıyor kuaförn aldığı daha geç çıkıyor ya
gizo00 kizatasozu ben yıllardır usturayla alırım yüzümü ne kıllandırdı ne kalınlaştırdı aynı olduğu gibi çıkıyo hemde cilt bi temizleniyo miss gibi fondoten falan pürüzsüz duruyor😄
perimasali802_ TombulHatun 😅😅 çalışan kadının hali başka olur canim Kaş açma nasil oluyor kaşın cokmu kalin Aynn öyle bndede öyle oluyor çok çabuk geliyor ya
dmltugce perimasali802_ saç ,boya ,kesim , kirpik lifting ,ipek kirpik ,makyaj kaş alımı hatta mikrobialding, lazer hepsini kendim yapabildigim için kuaföre gitmiyorum . 🤣🤣🤣
elif05 perimasali802_ ayyy evet bende genital bölge ve koltuk altı için gitmiştim 1500₺ dediler şok oldum evde kendim yaptım bende 😂
[silindi] Aslında fiyatlar gayet normal artık abartılmamış fiyat yok maalesef saç boyama dışındaki diğer kişisel bakım ihtiyaçlarımızı evde kendimiz halledebiliriz hemde daha hijyenik bir ortamda 🙄
prenses90 perimasali802_ bnde sacımı kestirdim 400 tl verdim kuzum,sonra bir güzellik merkezinde mikrobleding yaptırdım + cild bakımı 4200 tl verdim 🥹🥹 iyi para kırıyor bu güzellik merkezleri
perimasali802_ prenses90 değilmi valla actirsakmi napsak 😂 Ay bn boya yapmayı düşünüyorum oda çok pahalı bide saçım yanarsa diyede korkuyorum çünkü saçıma fön bile deymez bir iki kere hayatimda yapmışimdir Bir kerede keratin yaptim
HurremSultan Smartlady demi bencede çok iyi iki bebeyle çok pratik birde makine aldım bikiniyi de banyodan once beş dakkada alıyorum kuaför derdim de bitti oh
Bonibon_ perimasali802_ Kaş bıyığa 60 TL veririm ve üstüne tanımam. Boşver kaşı bıyığı. Ben oğluma vesikalık çıkarmak için gittim 4 fotoya 300 TL istedi minicik bişey. Normal foto 10 TL bu niye 300 TL biri bana açıklasın 🤣🤣