Betybety 😂😂 En azından bekarken vermiş o ilgiyi ama kadını genç tutan güzel söz ilgidir. Dediğiniz gibi yaşlarımız çok küçük bu konuları düşünmek için çok erken. Hayatı dalgasına yaşamam gerekirken kafam bunlarda maalesef ki

perimasali802_ Çok haklısınız. Babasını rol model aldığı için böyle. O yüzden bu sorunları yaşıyoruz. Biraz akışına bırakmam da fayda var galiba🥲

TombulHatun Kıyaslama yapmak doğru değil haklısınız. Ama kadın ruhuna bu tarz inceliklerin çok iyi geldiğini düşünüyorum. Benim endişem bekarken bunları yapmayan bir erkek evlenince değişir yapar mı. Bu yüzden kafam karışık ben neden romantik değilsin dediğimde sen bunları bilerek benimle birliktesin diyip yüzüme çarpmasını istemiyorum. Tek sorunum bana sevgisini somut göstermemesi inanın sevildiğimi sonuna kadar hissediyorum. Maddiyatçı bir insan asla değilim fakat ya aliexp den şunu almıştım sana da şunu aldım demesi gibi o düşünülme hissini hissetmek istiyorum.

Smartlady Evet ben de sizin gibi düşünüyorum. Romantikliği bir arkadaştan aileden göremezsin. Partnerin verir bu duyguyu. Eğer bunu saçma görüyorsa girmesin aşk işlerine hazır değilmiş zaten. Acaba uzaktan ilişki yaşadığımız için bağlanamamış bu yüzden içinden gelmiyor mu diye düşünüyorum. Biraz daha zaman tanımak şans vermek gerekiyor. Yoksa kaçmama az kaldı😂

basakk Evet gerçekten özetlemişsiniz. Eğer onu öyle kabullenirsem kendi değerimi düşürmekle kalmam kendimi harcarım. Yolları ayırmak mantıklı bir seçim fakat kendisine aşırı bağlandım çok seviyorum. Beklentilerimi düşürüp biraz zaman vermek en sağlıklısı galiba 🥲

user1907 bunca şeyin üstüne bir de efendi düzgün biri mi diyorsun arkadaşların çok haklı zaman kaybetme ayrıl

user1907 bncede sen zamana bırak
        Birşey istesen senin isteginle alir ve buda hiç güzel değil kendi düşünmesi gerek
        Ben böyle erkeklerde gördüm evlenmeden önce herşeyi yapan erkek evlendikten sonra da yapmayı bırakıyor buna çok takilma
        Eğer ki sevgisinde şüphe değilsen iki söz bile sen uyarmadan soylerse hiç hediyeye vs takilma sadece zamana birak kendi isteğiyle yapsın sana uyarmada

user1907 Bana karşı ilgisiz olacağı en ufak bir yanlış yapmadım. Düğün için kuaföre gitmiştim makyajımı beğenmedi kalbimi kırdı, beğendiğim bir çantayı attım bu ne çok kötü dedi. Biraz hassasım evet ama iyi yorumlar duymaya ihtiyacım var.

Kusura bakma öyle bişey duyamazsin bizden şimdiden ilgisiz davranıyorsa evlenseniz düşünemiyorum bile çok uzulursun Bak birak yoluna bak bence daha yolun başında sin vazgeccc

Ayrıl bacım sana erkek mi yok zaten farkındasın ve de bu tür şeyleri isteyen birisin çiçek hediye vs bunu yapan çok erkek var ömrünü oduna harcama seni de kendiyle yakar sal gitsin daha çok küçüksün

mca Evet beni de kendine çevircek 😂 aman aman ben onun gibi odun olamam ayy

kizatasozu Teşekkür ediyorum şimdiden üzülmeye başladım. Bu odunluğu beni yıpratmaya hayat enerjimi sömürmeye başladı. Yolun başındayken sizin tavsiyelerinizle tecrübelerinizle yolumu çizmek istiyorum.

user1907 anlıyorım tabiki hepimiz düşünülmek istiyoruz, ama bunu karşı tarafa söyleyerek yaptıramayız şuan yapmayan evlenince hiç yapmaz, eşim çok aman aman romantik bir adam değildir ama düşündüğünü hissettirir birilerinden akıl alır gerekirse sürpriz yaparken 6 sene doldu 7ye doğru gidiyoruz bunlar tabiki azaldı, o yüzden beklentini karşılamıyorsa seni her şekilde mutlu edemiyorsa , kafanda bir yerde acaba mı şüphesi olulturuyorsa yol yakınken dön, yaşın küçük yolun uzun Allah iyi insanlar çıkartsın karşına

user1907 kanka sen mi ayrılırsın ben mi ayrılayım tamam gayesiz olmak ayrı birşey ama seven sevdigi insana. Kendisi içinden gelerek sürpriz yapar ne bileyim sokakta bir çiçek bile görse koparır verir bu söylediklerinden ben seni sevmediğini hissettim kusura bakma burcun ne bu arada bir de erkeğin burcu ne biliyorsan yazar mısın yorumlamak istedim

• yada bunu onunla açık açık konuş bunun en iyi çözümü bu ,ben böyleyim vsvs gibi cümleler kuruyorsa yani bil ki değişemem senin için anlamına geliyor bu hiç vaktini harcama derim ben sana bu hayat böyle yapacak hiç birşey yok yoluna mutsuz bir şekilde mi devam etmek istersin mutlu ve değerli hissettiğin bir ilişkide mi elin oğlunu değiştireceğim derken gençliğin gider elinden ikinizinde yaşı ufak daha 1 kere görmüşsün hayatında çok umut bağlama yani bağ kurma duygusal olarak Derim ben sana yol uzun önünde kocaman bir hayat var gelen şansları değerlendirmeye bak

TombulHatun Evet nereye kadar söyleyim. Kendisinin bu konularda hassas olduğumu bilip ona göre davranması lazım. Sizin için de rabbim nazarlardan korusun her şeyin en güzelini diliyorum. Bir süre sessiz kaldım alttan aldım, en sonunda buraya yazmaya karar verdim. O şüpheyi verdiği için eskisi kadar coşkulu sevemiyorum maalesef.

user1907 eğer şimdiden böyleyse evlenince düşünemiyorum bile. Bence evlilik gibi hayat birleştirme planı yapma. Sürekli bekleyerek ilgi sevgi isteyerek hayat geçmez çok daha fazla yıpranırsın. En cıvıl cıvıl olmanız gereken dönem. Bir de evlenip çocuğun falan olduğu dönemleri düşün. Şimdiden sana ben böyleyim lafları yapıyor. İleride ailem de böyle der. Yani sana destek olacak biri değil gibi. Yol yakınken ‘run’ 🏃🏻‍♂️

user1907 senin bunlardan hoşlandığını bildiği halde seni mutlu etmekmiçin en ufak bir çabası yoksa yorma kendini bu ilişki içim

Mavininannesi 😂😂 Ay evet bir insan bu kadar düz olmamalı ben ikizler burcuyum sevgilim de boğa burcu. Benim bir karar vermem gerekiyor ondan çok eminim. Ailesini ve kendisini seviyorum ama bir sevgili olarak kendimi değersiz hissediyorum. Tabiki de elin oğlunu asla değiştiremeyiz. Belki yaşam stili değişebilir ama o huy karakter asla değişmez. Çok haklısınız gençliğimi harcamanın bir anlamı yok. Keşke kendime odaklanabilsem sevgilime bu kadar takılmasam ama elimde değil.

noluyoyav Canım cicim ayları tamamen lafla sözle geçti ben anlayamadım bile. Başta herkesin böyle geçiyor diye düşünmüştüm. Ama bir baktım herkes çiçeklere boğuluyor hediyeler ince düşünceler… Ya çok bunlara aldanmamak imrenmemek gerekiyor arka planı farklı olabilir. Kafam çok karışık. Ama sonuç belli kafa yapılarımız farklı her şekilde bir ayrılık var. En hızlısından koşmalıyım anlaşılan🥲