Kızlar çalışmayı düşünüyorum oğlumun biri 3 buçuk diğeri nerdeyse 2 yaşında .. ben kaynanamlarla yaşıyorum çalışmayı düşünüyorum çünkü kışları delirecek gibi oluyorum bazen iki cocukla tüm gün evde zor geciyo çalışırsam hem bana değişiklik olur hemde oğlumun birini kreşe veririm o da mutlu olur hemde evde bir cocuk kalır biraz daha sakinleşiriz diye düşünüyorum özellikle büyük oğlum için istiyorum çünkü hep evde ve üzülüyorum geri kalıyo evde bsy ogrenmiyo diye..ve zoruma gidiyo onlar icin bisey yapamamak evde ben okul ortamı kursamda çocuğun sosyallesmesi gerektiğini düşünüyorum kaldı ki beraber yaşarkende içimden hic bsy yapmak gelmiyor çünkü iş bitmiyo sıkılıyorum bunalıyorum sizin fikriniz nedir Açıkçası ben baya kararlıyım eşim istemiyo ama ona da baskı yapmayı düşünüyorum çünkü evden bunaldım ve parasızlık çok kötü biswy hic olmazsa çocuklarım için iyi bi anne olurum evde cok sinirli ve zor geciyor vaktim…
ÇALIŞAN ANNE OLMAK..
[silindi]
Çocukların daha çok küçük değilmi onların senin ilgine ihtiyaç duydukları zamandalar parasal sıkıntı yoksa ve halıhazırda mesleğinizde yoksa şahsen bir anne bebeğiyle ilgilenmeli kendi evine geçemiyormusun seni asıl strese sokan evin diğer üyeleridir kendi evin kendi düzenin olunca çok rahatlarsın
Sevde_20 kaynanan diger cocuga bakabilicek mi? Mecbur değilsen ben de çalışmamandan yanayım çünkü daha küçükler sosyalleşsin diyorsan küçüğü kaynanana bırak büyükle de parka vs çıkıp oyun alanlarına götür
Sutlucikolati aynen ya bende oyke yaocam sohbete gidecegim kışın inşallah orda çocuklarda varmış oynarlar oyuncak filanda alırım o zatem arkadas istoyo en cok❣️
baileys aynen bugün markete gittim bi kadın kasiyer vardı onunda oğlu varmis 1 yaşında benimkine hemen aglamasin diye biseyler verdi cok zor dedi çalışırken kaynanam bakıyo ama zorlanıyorum çocuk küçükken zor hani kreşe verebilirsen sıkıntı olmaz ama sana yaptığını kaynanana yapmaz hani hırçın olur sana karşı demek istedi ..en önemlisi evlatlarımız kira vs sıkıntım olmadığı müddetçe düşünmüyorum ya dayanamam gibi geliyo..
ihtiyacın yoksa,çoçuklar büyüsün sonra çalışırsın canım